Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

tiistai 4. lokakuuta 2011

Pipo tuoreelle pikku prinsessalle

 Veljen kolmas lapsi syntyi perjantaina, eka tyttö, joten oli ihan pakko heti ommella tuoreelle prinsessalle korvia suojaava pipo (pienennetty edellisen pipon kaavasta). Kankaana tupla kerros ihanaa, pehmoista, hempeän vaaleanpunaista joustofroteeta, ja applikoituna ruskea sydän fleecestä. Fleece on aikoinaan ostettu Rauman jättirätistä, joustofroteen olen joskus huutanut huutiksesta .

Pipon koekäyttäjäksi pääsi tämä nukke, jonka päänympärys on 34,5cm. Pipo on siis nukelle hiukan iso, koska ajattelin, että vauvan pää on ehkä jo hiukan isompi, ja ainakin kasvaa nyt aluksi hurjaa vauhtia, eli ei sitten heti olisi pieni. Tarkoituksena olisi ommella vielä pipon kanssa annattavaksi sävy sävyyn myös haalari/mekko/body tms..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...