Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Pipoja ja uniikkikortteja

Tällainen silmällinen pipo oli suorastaan "pakko" tehdä, ikäänkuin sammakkokintaiden pariksi - samaa sarjaa. Ja eihän yksi pipo riitä mihinkään, eli nyt on valinnan varaa. Suurin pipo on sopiva minulle itselleni (sekä meidän esikoiselle, maaliskuussa 8v täyttävä poika, jolla on hiukan isompi pää kuin minulla!), ja pienin koko sopii nyt sitten mallinukellekin, jonka päänympärys on 34,5cm, eli on ihan vastasyntyneelle sopiva. Kahteen pienimpään kokoon laitoin nauhatkin, vaikka tämä malli on mielestäni erittäin hyvä (ellei täydellinen), ja pysyy ainakin meidän pienimmälläkin (tammikuussa 3v) mainiosti ilman nauhoja päässä, eikä karkaa niin kuin jotkut pipot, että saa olla jatkuvasti painamassa takaisin syvemmälle päähän. Pipo tulee niskaan asti, ja suojaa korvatkin kunnolla. Heijastinnauhan pätkän taitoin lenksukaksi, ja sujautin yläkulmiin sauman väliin. Päällikangas on siis punaista fleeceä, ja vuorena punaista trikoota. Mistä lie olen joskus ostanut tuota punaista trikoo kangasta - sitä on siis ihan hervoton kasa! No, eipä tarvitse sellaista ostaa varmaan muutamaan vuoteen lisää. Pitäis varmaan tonttulakkeja nyt siitä tehtailla. ;) Silmät on applikoitu valkoisesta ja mustasta fleecestä, ja nehän katselevat mikä minnekin.. Näitä pipoja tulee löytymään myös putiikistani!

Tässä vielä muutama pipo lisääkin.. Esikoinen tahtoi omaan pipoonsa tuollaiset "batmanin silmät". Tuon pallokuvioisen fleecen ja sen neonkeltaisen trikoovuorikankaan tyttö valitsi kangaskaupasta (Rauman jättirätistä).

 Esikoinen on nyt siis tokalla luokalla, ja he ovat tehneet koulussa joulukortteja, joita nyt myyvät, ja keräävät näin rahaa, että pääsevät joulun jälkeen keilahalliin keilaamaan. Ihania kortteja! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...