Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

perjantai 26. lokakuuta 2012

Syyslomaa (vai hiihtolomaa?)

Taas on koettu yksi uusi kokemus.
(Tai mulle oli jopa jo toka kerta, oon joskus, ehkä just about muksujen ikäsenä, ollut kattoos yhden Lukon pelin.)
Koululaiset saivat koulun kautta liput jääkiekkomatsiin (to 25.10.2012 Lukko-KalPa), joten pakkohan se oli lähteä jäähallille seuraamaan peliä. Ykkös-kolmoset saivat kaikki halukkaat 2kpl istumapaikkoja, nelos-kutoset 2kpl seisomapaikkoja, ja meillä kun on kakkos ja kolmos luokkalaiset, niin saatiin oikein istumapaikat. Yleisöä oli mielestäni ihan kivasti, 3890.
Ehkä on sanomattakin selvää, että Lukkoa siellä kannatettiin. ;) Ja hyvinhän ottelu meni, koska lopputulos oli Lukolle 2-1. Hiukan meinas loppua kohtia hiki tulla, kun Lukon maalit tuli jo heti ekassa erässä, ja viimisessä erässä KalPa teki maalin, ja olinkin ihan varma, kun kolmatta erää oli enää 5min. jäljellä, et kohta KalPa tasottaa (hyvä oli yritys), mut onneks ei (en ois jaksanut enää istua jatkoaikaa). Ihan kiva muisto uskoakseni jäi muksuillekin, mut ehkä (toivottavasti) ei ala kuitenkaan tulla kinuamista seuraaviin peleihin.. En silti sano, ettei enää koskaan, mutta ettei nyt (läheskään) joka peliin. =)

Peli loppui klo 20.45, ja kun astuimme ulos hallista, tuli taivaalta hiukan jotain valkoisen tapaista märkää alas. Parin kymmenen kilometrin kotimatkan aikana sade vähitellen sakeni, ja kotona maassa olikin jo lunta sen verran, että muksut vielä klo 22 tekivät lumipalloja pihalla.
Meillä siis on nyt syysloma, mutta vois melkein jo sukset kaivaa esiin, ja pitääkin hiihtolomaa. ;D

Lunta on ihan mukavasti. Pallojen teko ei onnistu, mutta pulkkamäki onneksi löytyy nyt omasta takaa.

Liukurit ja pulkat ovat vielä vanhalla talolla, ja muksut sitten yrittikin keksiä laskuvälinettä ties mistä. Mm. tuollaisia irrallisia muovisia keinuistuimia löysivät, mutta eihän ne oikein "toimineet". Esikoinen raijasi jo jotain puulavaa (ekassa kuvassa), mutta siinä vaiheessa keksin, että jos kokeilisivat perinteistä muovipussia, ja sehän toimi. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...