Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

torstai 6. kesäkuuta 2013

Toukokuun 2013 tohinoita

Paljon olisi päivitettävää, kun vaan löytyisi aikaa naputella koneella, tai paremminkin ihan vaan kännyä. Vielä opettelen käyttämään uutta luuriani, Nokia Lumia 720. Kovasti olisin halunnut keltaisena, mutta onhan tämä punainenkin ihan ok. Edelliseen kännyyn, N8, olin ihan tyytyväinen muuten, mutta alkoi tympiä kun akku ei kestänyt edes iltaan asti, jos olin aamulla ottanut pois latauksesta. Vien sen ehkä vielä huoltoon, jos vaikka menis takuuseen, ku ei kuitenkaa ole kuin vuoden vanha. Kamera siinä on parempi, siksi sen alunperin hommasin, ja siksi en siitä vielä aio luopuakaan. Kuvien siirto uudesta kännystä on vielä opetteluvaiheessa, picasan avulla nyt kokeilen, mutta en osaa vielä muokata kuvia sillä ohjelmalla.
 

Tehtävää riittää. Taloremontti edistyy hitaasti, mutta varmasti. Työssä käynti aiheuttaa kotitöiden kasaantumisen, ja viikonloput vierähtääkin sitten pyykkien, astioiden, ja muun sotkun raivaamisessa. Pihaakin yritämme pitää jonkinlaisessa kunnossa, sentään joitain istutuksia olemmekin saaneet tehtyä.
Edes pieni kasvimaa oli ihan pakko saada, joten muutama päivä vierähti maata mönkiessä. Tuosta pläntistä pitäisi saada porkkanaa, herneitä, keräsalaattia, jääsalaattia ja kurkkua. Saa nähdä kuis käy.. Linnunpelätin hätistää toivottavasti kaikki kutsumattomat vieraat, jos ei nyt koko pihaltamme, niin ainakin kasvimaalta.
 
 (Lisäys tähän kohtaan, pari kuukautta myöhemmin otettu kuva:
Porkkanat ja kurkut eivät oikein tässä maassa viihtyneet, mutta salaatit ja herneet kyllä.)
 
Ei ihan joka vuosi ole toukokuussa vielä pulikointikelejä, mutta tänä vuonna olikin useampi sellainen päivä.
Muutaman vuoden vanha amme on vähän koetuksella, mutta paikka sinne, toinen tänne -periaatteella ajaa vielä asiansa. =)
 
 Kattoremontti on myös meneillään, siksi kattotiiliä maassakin levällään..

 Ikkunan kautta on lyhyt matka saunaan ja pesulle.


Kivaa kesää kaikille!
Ja seuraava päivitys saattaakin tulla jo pian.. Olisi vaikka mitä mielessä, mutta kun nytkään ei enempää ehdi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...