Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

torstai 10. huhtikuuta 2014

Uusia tuulia

Tuttua maisemaa?

Näkymät ovat kasitien varrelta. Tarkemmin vielä Eurajoelta, Lapijoelta, ja kohteena lastentarvikeliike PikkuTaapero. Eka kuvakollaasi (3 ekaa kuvaa) on otettu Eurajoelta Rauman suuntaan mentäessä, ja toisessa kuvakollaasissa on näkymä Raumalta Eurajoen suuntaan mentäessä, sekä liikkeen pihaan käännyttäessä. PikkuTaaperon omistaja on vaihtunut, ja uudistettu liike avataan vielä tällä viikolla! =D
Olen niiiin innoissani, vaikka en suinkaan itse uusi omistaja ole (pieni selvennys varmuudeksi), mutta aivan ihana ystäväni sen sijaan on, ja siksi olen itsekin niin sata lasissa messissä! ;D Olen ihan täpinöissäni uudesta liikkeestä, ja minut löytääkin sieltä varmasti tämän tästä.. Aiheesta lisää kenties myöhemmin.. ;)
Tässä vähän esimakua, kuva remonttivaiheesta (nykyisen näkymän saa jokainen tulla itse katsastamaan paikanpäälle):
PikkuTaaperon ovet aukeaa siis lauantaina 12.4.2014 klo9, ja jatkossa liike on avoinna ti-pe klo10-18, ja la 9-14. Valikoimassa on mm. lasten vaatteita, leluja, vaunuja, rattaita, istuimia, sisustustuotteita, lahjatavaraa, äitiysvaatteita jne.. Kannattaa todellakin poiketa katsomaan! :)

Loppuun muutama ompelemani vaunusuoja:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...