Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Solut nollattu


Tai ainakin FitLinen Cell Reset -kehokuuri käyty kertaalleen läpi. Aiheesta kerroinkin jo täällä .
28päivän puhdistuskuuri tuli paikalleen. On hieno tunne pystyä elämään ikään kuin ei olisi vatsaa ollenkaan. Siis olo vaan on niin hyvä, ja ilman minkäänlaisia vatsavaivoja unohtaa koko vatsan olemassaolon. Nyt vasta tajuan kuinka paljon esim. valkoinen vehnä aiheuttaa turvotusta ja ilmaa vatsaan. En toki sitä pysty karsimaan kokonaan syömisistäni pois, mutta osaan edes vähän vältellä tai tehdä tietyt pienet valinnat toisin. Peruna, riisi ja pastat ovat myös "turhia", joten korvaan ne nykyään jatkossakin mielellään terveellisillä kasviksilla. Veden juonti minulle oli täysin pakkopullaa ennen kuuria, mutta nyt olen saanut tehtyä siitä tavan. Juon ennen ja jälkeen ruokailun, mutta en ruokailun yhteydessä. Sokeria voisin vältellä enemmän, mutta eihän nyt kaikkia muutoksia ihan kerralla - opettelen vähentämään herkuttelua. ;)
 
Niin, ne tulokset.
Kuukaudessa painoni tippui n.5,5kg. Ei minulla liioin tiputettavaa ollutkaan, joten olen tyytyväinen nykyiseen painooni, joka on pysynyt noissa lukemissa vaikka kuurin päättymisestä on jo pari viikkoa aikaa. Vyötäröllä on "raskausnahka" joka ei kutistu ilman hikeä, verta ja kyyneleitä, joten kahvakuulan kanssa täytyisi rehkiä, kun vaan löytyisi into ja aika siihen.. Mutta lähti vyötäröltäkin sentään 2,5cm - siis itsestään. =D Lantiolta lähti 3,5cm, ja reisistäkin 3cm.
Pienen tavoitteen laitoin itselleni kuurin alussa, nimittäin kaapissa on lojunut yhdet housut, jotka meni melkein, mutta ei ihan kiinni. Ylös kun ne sai vedettyä, ei paljoa uskaltanut liikkua, ettei saumat repeä.. Kuurin jälkeen housut sopi just eikä melkein - olin kutistunut niihin sopivaksi! (Kuvia en millään kehtaisi laittaa, mutta vielä kamalampi olisi päivitys kokonaan ilman kuvia, joten anteeksi, jos silmään sattuu.. En laita niin isona kuvaa kuin normisti..)
Ei nyt maata mullistavia muutoksia, mut mielestäni kuitenkin ihan hyvin - ilman liikuntaa, 28päivässä, pelkällä ruokavaliolla aikaan saadut muutokset.
Kaksi vasemman puoleista kuvaa on ennen kuuria, housut auki. Keskimmäiset kuvat on myös ennen kuuria, mutta housut väkisin kiinni kiristettynä (ei meinannut henki kulkea ja saumat oli ratketa). Oikean puoleiset kuvat on kuurin jälkeen, kun meni housut juuri sopivasti jalkaan, ja niillä pystyi ihan vapaasti liikkumaankin. =)
Kun nyt menis tää hitsin flunssa ohi, niin vois ottaa kahvakuulan käyttöön (eihän flunssassa uskalla, mut kyl mä heti ku paranen..).. Vai oisko jollain antaa joitain hyviä (helppoja!) konsteja näiden vatsamakkaroiden kukistamiseksi?
 
(Jos sinua kiinnostaisi kuulla lisää FitLinen tuotteista, tai kokeilla niitä, niin ota yhteyttä s-postitse, voin kyllä jelppiä. ;)
Ohops. Sattuipa sopivasti silmään Ilta-Sanomien juttu Henry Saaren kehokuurista, -12kg kuukaudessa! Näitä on paljon, ja tulokset puhuvat puolestaan..


2 kommenttia:

  1. Hei, onko sinulta vielä mahdollista saada lisätietoa kehokuurista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laittaisitko minulle s-postia, kiitos. =) minttu_niemi (a) hotmail.com

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...