Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

tiistai 6. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 kohokohta

Mitä kaikkea mahtuikaan vuoteen 2014?
No blogiin asti ei päässyt kuin muutama juttu, mutta kyllähän sitä kaikenlaista tapahtui.
Kohokohta oli yhden haaveen toteutuminen, nimittäin kesämökin osto! Ja mikä parasta - mökille on matkaa kotoamme vain 3,2km, joten matka taittuu sujuvasti kesäisin ilman autoakin.
 
 
Kaupat tehtiin syyskuussa, joten ensimmäinen kesä omalla kesämökillämme on vielä edessä. Toki mökkeilimme jo syksylläkin, ja pihaa olemme kunnostaneet (lue: mies on rehkinyt) talven mittaankin. Mökki oli ollut tosi vähäisellä käytöllä, mutta siitä oli kuitenkin pidetty hyvää huolta, ja koska kauppaan kuului kaikki kalusteet yms. mökissä olleet tavarat, niin saimme muuttaa mökkiin tuosta vaan. Ranta olikin aika umpeen kasvanut, mutta sitä aloimme raivata kaislikosta jo syksyllä, ja homma jatkuu taas keväällä/kesällä. Mies on raivannut mökin piha-aluetta pienistä puista, ja metsurin avustuksella muutamista vähän isommistakin.
Ostohetkellä:
 
Nyt alkaa olla jo mukavasti näkyvyyttä mökistä järvellekin.
Näkymä ennen ja jälkeen rannan ryteikön siivouksen:
Jo näkyy, että ollaan tosiaan järven rannalla.
 
Kaislikossa suhisee:
Käsipelillä kaislikon raivausta.
 
Lapset löysivät rannasta melkoisen simpukan kuoren..
..välillä kaivoivat matoja ja jaksoivat onkia pitkiäkin aikoja:
 
Jatketaan tästä kesämökki -aiheesta varmasti vielä talven väistettyä.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...