Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Yks veelle lahjaa

Lasten serkku täytti 1v, joten ompelin hänellekin ihanaisen Solis mekon. Täällä *klik* aiemmin tekemäni Solis mekot. Koska sankarin 2v isosisko on kummityttömme, niin niillä oikeuksilla hänkin saa lahjuksen.

Tää on niin kiva kaava.
Ainut muokkaus piti nyt tehdä päänteille, koska en usko näiden menevän päälle mitenkään ilman nepparia olalla. Siiri&myyryyn laitoin mustan kamin ja autoihin valkoisen kamin, eli nyt pitäis pukemisen onnistua sujuvasti.

Pienempi on pienintä kokoa, eli 12M, isompi kokoa 2. Täyskellohelmaa en näin pieniin viitsinyt tehdä, etteivät ihan sotkeennu kankaaseen, joten puolikellohelmat kummassakin, helmat rullapäärmätty.

Tällainen kortti syntyi prinsessalle.

Idean "virkattuun" korttiin sain täältä *klik*, ja pisireunaan ohje täältä *klik* (joka toinen silmukka jää siis aina välistä, ja näiden väliin joka toiseen silmukkaan 1ks ja joka toiseen 5p), sekä pöllön ohje täältä *klik* (silmien valkoiset osat ja nokan tein vaan huovan sijaan myös langalla). Pöllön kiinnitin muutamin pistoin reunoistaan korttiin kiinni, kun en halunnut liiman kanssa pelata. Kiva kortti tuli (on siis aukeavaa mallia). =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...