Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Menoa ja meininkiä yhdessä viikonlopussa

Viikonlopun kohokohta oli tietysti kuopuksemme synttärit.
  9v tuli täyteen! ♥ 

Perjantai illalla saatiin vihdoin täydennettyä naamiaispukuvarastoa (etenkin nyt nuuttipukin päivää varten), mutta samalla syntyi pieni ongelma.. Tuli vähän kinaa kumpi saa "uuden" nallepuvun käyttöönsä, eikä alkuperäinen suunnitelma kelvannut enää kenellekään. Ei auttanut muu kuin lauantai aamuna suunnata heti kaupoille kokeilemaan onnea. Eipä lykästänyt - suurin saatavilla olevista puvuista oli auttamatta liian pientä kokoa. 
Mikäs sitten avuksi?
No, (tietysti) Jätti-Rätti, ja sitten karvakangas kainalossa vauhdilla kotiin.
Kotona nallepuku nurin ja pisin pöytää, päälle kaavapaperi ja nopsaan piirrettynä suurpiirteiset kaavat. Nips naps uusi karvakangas paloiksi ja sur rur "pikaisesti" ompelukoneella puku kasaan. 
Luojan kiitos ompelukone ei hajonnut, vaikka jouduin välillä miltei väkivallalla kaikki kerrokset paininjalan alle tunkemaan.. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Muutamassa tunnissa, juuri parahiksi puku valmistui, ja karvat pöllyten lähdettiin kierrokselle.

Ilves.
Tyytyväinen käyttäjä, ja pakko myöntää, et onnistuin kyllä just enkä melkein.
(Vähän on reilu, mutta ei onneksi liikaa, ja tätä pukua käytetäänkin vielä (toivottavasti) vuosia!)

Koko kyyditsemäni kööri:
 Marge Simpson (asun bongasin fb kirppikseltä, aika magee, etten sanois), Ylväs Ilves, Suloiset nallukka ja tiikeri, sekä Tonttu Tomera. =)

Tässä vielä oma trioni (3/4).
Millainenkohan asu pitäis olla, että sais viel kohta 15v teinipojan lähtemään mukaan kierrokselle..? ;)
 ♥ 

Nyt voisin ihmetellä, että milloin alkais mun vapaat.. Viikonloppu meni siis vauhdilla, mutta mahtuihan siihen kyllä monenmoista mukavaa. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...