Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Sisustuskorit

Olen ihastunut täysin näihin sisustuskoreihin - aivan ihania! Ohjeen näiden tekemiseen löysin sattumalta täältä . Pyöreän pohjan halkaisija on n.20cm, ja korien korkeus on n. 25cm. Toiseen halusin tehdä pienet kantokahvatkin. Kankaan näihin löysin jokin aika sitten kirppikseltä (verhoina myytiin), parilla eurolla sain aika isotkin palat tällaista aika tukevaa (ikean) banaani kangasta, johon olen myös täysin ihastunut. Suuria keltaisia banaaneja musta-valkopystyraitaisella taustalla.

Laitoin sekä vuori- että päällikankaaseen silitettävää tukikangasta (fliselina F 220, ostettu Raumalta, Lapin Pilvilinnasta), ja pohjaan laitoin tukevamman (silitettävän) tukihuovan (tilattu täältä ). Kori, jossa ei ole kantokahvoja, sai päällikankaan tukikankaaksi hiukan tuosta toisesta tukikankaasta tukevampaa silitettävää tukikangasta, ja se kori on kyllä vähän jämäkämpi, joten seuraavaksikin laitan päällikankaaseen tätä (viseline H 250, jonka tilasin täältä ). Vaikka onhan näitä sisustuskoreja sellaisia "lötkö"mallisiakin, mutta itse tykkään, että on ryhdikäs, vaikka kankainen onkin.
Nämä korit olisi niin mukava väripilkku jonnekin musta-valkoiseen kotiin. Itseasiassa näin eilen sivusilmällä telkkarista jonkun ohjelman, jossa esiteltiin musta-valkoista kotia, jossa tehostevärinä juuri keltainen! Tämä kori olisi kuin tehty sinne. Että jos se nainen vaikka löytäisi tänne (tai joku muu), niin saa ottaa yhteyttä, meillä kun ei musta-valkoista värimaailmaa ole. Suunnitelmissa olisi tästä kankaasta vielä ainakin kassi/laukku myös väsätä.. =)

Huomasittehan oman merkkini? Tilasin tuollaisia käsityömerkkejä täältä . Tosi kiva - tykkään! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...