Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

tiistai 24. tammikuuta 2012

Ideoita likapyykille?

Löytyisikö keneltäkään käyttökelpoista, toimivaa, sisustukseenkin sopivasti sulautuvaa likapyykin piilottajaa, eli jonkinsortin pyykkikoriratkaisua? Meillä oli ennen vessaremonttia vessassa sellaisia ikean muovilaatikoita (hankala selittää millaisia, joten kaivoin linkin, ja ovat nämä meidän pyykkikorit näköjään jäteastioina myynnissä..), siis tällaisia . Meillä oli niitä pinossa 3kpl, yksi kestovaipoille, yksi 60asteen ja yksi 40asteen pyykeille. Nyt ei enää ole vaippapöksyjä meillä (jippii, 9vuotta onkin ollut vähintään yksi vaippapeppu lähes tauotta), joten kaksi pyykkikoria riittäisi, toiseen 60asteen, toiseen 40asteen pyykit. Niin, ja siis vessaremontin jälkeen ei vessassa ole enää tilaa likapyykeille (pyykinpesukone itse on meillä yhdistetyssä suihku/sauna huoneessa, vanhanajan malliin, talomme kun on 1950 -luvulta, eikä sielläkäään ole oikein tilaa likapyykeille). Kaikki ideat ovat tervetulleita! Ja jos jollain olisi joku kiva idea, miten voisi nuo ikean "jäteastiat" tuunata niin, että voisi vaikka niitä pitää eteisen nurkassa? Oma pää lyö tyhjää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...