Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

maanantai 17. syyskuuta 2012

Kokemuksia ja elämyksiä

Koululaisilla oli la 8.9.2012 "koulupäivä", jolla tehtiin "helaperjantai" vapaaksi. Päivä vietettiin urheilukentällä (ts. "takapihallamme" ;D ) eri lajeissa kisaillen. Sää ei ihan suosinut, vaan yks kaks yllättäen tuli pariinkin otteeseen sellaisia lähes pingispallon kokoisia pisaroita kastelemaan oikein kunnolla. No, saatiin kuitenkin kaikki lajit kisailtua, ja päivä pulkkaan.
Kakkosemme (2lk) juoksemassa (3. vasemmalta).

Palkintojenjako suoritettiin seuraavalla viikolla koulussa, jonne oli kotiväkikin tervetullut seuraamaan tilaisuutta.
Hyvin tyttö juoksikin, koska voitti oman erän, ja oli kokonaistuloksissa ikäluokkansa toinen (vasemmanpuoleinen palkintokorokkeella, jota ei kyllä oikein näy..).

Ke 12.9.2012 vieraili "naapurissamme", Työväentalon pihalla Saksalainen Circus Renz . Pakkohan sinne lasten oli päästä, koska tosiaan sirkus melkein näkyi pihaltamme, ja äänet kyllä kuuluivat hyvin meille.

Sirkus mainosti itseään vain katumainoksin, eikä niissä tietysti ollut mainintaa lippujen hinnoistakaan, joten se oli ihan arvoitus lippuluukulle asti. No, aika suolaiset hinnat olikin - lapset 15e, aikuiset 17e. Onneksi löysin lähikauppamme ilmoitustaululta alekuponkeja sirkukseen, -2e/lapsi, ja tietty nappasin niitä mukaani 4kpl, jokaiselle muksulle omansa. Jälkeen vasta huomasin, että kupongissa lukee 2e ale jokaisesta lapsesta, mutta onneksi otin kuitenkin niitä 4kpl, koska eihän yksi kuponki kattanutkaan kuin yhden lapsen lippuluukulla. Loppupeleissä ymmärrän kyllä lippujen korkeahkon hinnan, koska tuleehan heillekin kuluja, ja hehän käytännössä asuvat tienpäällä (esillä oli muistaakseni 3 naista ja 4 miestä), monta rekkaa ja asuntovaunuja yms. mukanaan. He tulivat paikanpäälle näytös aamuna, ja jatkoivat matkaa muistaakseni seuraavana iltana. Niin, ja näytöksessä täällä oli katsojia arviolta n.30-40. Oli heillä tietysti naposteltavaa ja "sirkuskamaakin" myynnissä.


Mielestäni rahamme eivät menneet hukkaan, ja lapset saivat todennäköisesti elinikäiset hyvät sirkusmuistot tapahtumasta. Uskallankin suositella ko. sirkusta kaikille, ketkä arpovat, että kannattaako mennä vai ei. =)

Eilen, su 16.9.2012 olimme seuraamassa Rauman Urheiluautoilijoiden järjestämää jokamiesluokan autokilpailua Koivuniemen Syys-JM. Oli sekin uusi elämys lapsille (ja mulle), ja hyvin sielläkin viihdyttiin, vaikka ei ihan loppuun asti oltukaan.
 Monta vauhdikasta lähtöä todistettiin.

Hurjiakin ohituksia nähtiin.

Ja monen monta hilpeän tyylikästä kärryä tuli ja meni.


Vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli.
Nähtiin oikein tupla pyörähdyksetkin, kun kaksi autoa teki hurjat ilmavoltit ihan just samaan aikaan, peräkkäin. Pari muutakin pyörähdystä tapahtui, mut onneksi (käsittääkseni) henkilövahingoilta säästyttiin. Tyylikkäin maaliin tulo oli kyllä pakilla maaliviivan ylitys. =)

Alussa oli naisten ja nuorten sarja. Häpeäkseni voin myöntää, että en edes ollut tullut ajatelleeksi, että naisetkin ajaisi, mutta vielä vähemmän mieleeni olisi tullut, että joukossa voisi olla jopa 15vuotiaita kuskeja, ja ainakin yksi heistä oli 15v TYTTÖ! Siinä vois kyllä pari kaveria kalveta vieressä, ei ihan kaikilla riittäis rohkeus moiseen romuralliin. Tuskin oisin itekään sen ikäsenä uskaltanut, nyt vois olla jo myöhästä, oonhan jo melkein tuplat tuosta 15v (ikäkriisi tulossa?)... Vaikka oli siellä kyl 5-kymppisiäkin, et siinä oon vähän yli puoles välis vasta (oonhan vielä nuori, oonhan?)... No joo, en kuitenkaan vois mennä ajaan, eihän mulla oo noin "tyylikästä" menopeliäkään. ;D

Melua oli jonkin verran, ymmärrettävistä syistä. Osalla katsomossa oli kuulosuojaimet, meillä ei. Eikä meteli pahemmin meitä haitannut, kuten kuopuskin todisti.
Neiti istui sylissäni katsomossa, kun jossain vaiheessa huomasin pään roikkuvan rinnuksilla, ja käänsin sitten hänet "vauva-asentoon" syliini (siksi painaumat naamassa), eipä se katso aikaa tai paikkaa kun uni yllättää (nähty täälläkin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...