Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

maanantai 5. marraskuuta 2012

Angry Birds kintaat

Kolmasluokkalainen alkaa olla jo vähän "valikoiva", että ihan kaikki äidin tekemät hienoudet ei välttämättä enää kelpaakaan päälle (ainakaan kouluun), mutta aina kuitenkin voi yrittää. Niin taas yritin, ja pelasinkin varman päälle, nimittäin teemaksi valikoin, minkäs muunkaan kuin Angry Birdsin.
Tällainen palapeli oli välivaiheessa:


Ja tässä lopputulos:
Kelpuutti esikoinen nämä ilomielin itelleen (onneksi - applikointiin meni valehtelematta ainakin 3h! Joo, olen ehkä vähän hidas, tai sitten muuten surkea applikoija).

Kintaat ovat vedenpitävästä kankaasta (myös applikaatio), mutta saumoja en teipannut. Kämmenosa on kulutusta kestävämpää kangasta, olen nämä kankaat esitellyt tarkemmin täällä .
Vuorikankaana on valkoinen fleece, ja kaava on oma, jonka sain nyt muokattua 9,5v pojalle sopivaksi.

Applikointi ei kuulu vahvuuksiini, ja nyt en uskaltanut aluksi edes yrittää koneellani applikoida, vaan ompelin kaikki kuvan osat käsin (hiukanko hidasta). Sitten muistin viimeisimmän kirppislöytöni, ja kokeilin applikoida sillä. Voi mikä ihanuus - se konehan applikoi melkein minun puolestani.

Singer 237. Kurkkaa lisää koneesta täältä .

4 kommenttia:

  1. Vau mitkä hanskat, nostivat heti hymyn huulille. :) Meidän tokaluokkalainen ilmoitti haluavansa samanlaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! =D Siittä vaan ompelemaan kintaita. Applikaation tekemisessä oli kivaa se, että ei tarvinnut pelätä silmien menevän vinoon tms., kun se juuri kuuluu asiaan. ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...