Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

TorinKymppi ja Liiteri

Olen aiemmin listannut täällä Rauman kirppiksiä, ja nyt vähän kuvia TorinKympistä (ma-pe 9.30-17.30, la 9.30-14, su 10.30-15), ja Liiteristä (avoinna aina kun ovi on auki) - olkaapa hyvät.
 
 Samassa pihassa siis (Myllymäenkatu 1) vasemmalla on Liiteri, oikealla TorinKymppi. Suht tilava parkkipaikka on useimmiten lähes täynnä, mutta kadun varteen lähistölle auton toki saa jätettyä hetkeksi (parkkikiekolla! Raumalla ei pärjää ilman parkkikiekkoa.).
 
 TorinKymppi on ihan siisti paikka, 22.6.2014 käynnillä looseja oli yllättävän paljon tyhjinä, yleensä on aika täyttä ollut..
 
 Alakerta on kovasti muuttunut, nyt siellä on edelleen muutamia looseja, ja lisäksi mm. tuunattuja, pastellin sävyisiä "Lempi" -huonekaluja.
 
 Liiteri on tällä hetkellä niin tupaten täynnä tavaraa (sellaista kuolinpesä tavaraa), että sekaan ei oikein tahdo mahtua. Harmi, sillä siellä olisi varmasti oikeita aarteitakin ryjien ja romujen joukossa, vaan sinnepä ne hukkuvat.
 
Tavaraa on siis kahdessa kerroksessa, ja varsinkin yläkerrassa on todella hämärää, jopa pimeää (taskulampun avulla siellä seikkailimme). =D
Ongelma täällä on se, että omistaja on ilmeisen kiintynyt tavaroihinsa, koska hintaa piisaa.. Pari kivaa irrallista vanhaa naulakon koukkua löysimme, mutta ei ihan 10e/kpl oltu kuitenkaan valmiita niistä pulittamaan, joten sinne nekin jäivät, ovat varmaan raukat jo hukkuneet mereen..

*MUOKS* 1.2.2015 Liiterin toiminnasta en enää tiedä, kun itse kirppis muutti naapurirakennukseen. On entisen baarin tiloissa, ja mielestäni paikka on todella sokkeloinen, ei voi kierrellä loogisesti, vaan aina saa pysähtyä miettimään mistä jo on kiertänyt ja minne päin seuraavaksi. Täällä saa myös varoa askeliaan, vaikkakin nyt toiminta on vain yhdessä kerroksessa, mutta yht'äkkiä voi olla yhden tai kahden rapun askelma edessä. Näin talvella ei tarvitse ulkoa tullessaan kyllä vaatetta vähentää, koska täällä ei pääse hiki yllättämään. Liekö rakennuksen lämmittäminen liian kallista lystiä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...