Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Eläinkuosi leggingsit

Piipahdimme pitkästä aikaa kangaskaupassa, ja alelaareista tarttui jotain pientä mukavaa mukaan (ehkä ei mitenkään yllättävää.. vaikka olenkin nykyään melko ronkeli, en enää ihan mitä tahansa kelpuuta). Kakkonen löysi "pakko saada" eläinkuosia (ihanan pehmoista, joustavaa ja laskeutuvaa kangasta), ja siitä pitikin pikimiten saada leggarit.
Mietin millä kaavalla tekisin, kun mitään luottokaavaa ei ole vielä syntynyt, mutta nyt taisi löytyä ratkaisu ongelmaan. Nyt on luottokaava - käyttäjälleen räätälöity. Kiitos Emmin, blogista Mallikelpoinen, ja aivan mielettömän mahtavan DIY leggings -postauksen! Hetken jouduin oikein tosissani pähkäilemään, mutta onnistuin ohjeita tarkkaan noudattaen neidille kaavan luomaan, hänen omien mittojen mukaan. Tuli kerralla sopivat - ihan unelma, näin kun onnistuisi tekeleet aina, niin en enää yhtään vaatekappaletta kaupasta ostaisi. ;D
Itselleni houkuttaisi nyt myös väsätä kaava ja kokeilla onnistuisinko tekemään istuvat pöksyt, mutta eipä taida löytyä tähän hätään sopivaa kangasta.. No, joku päivä vielä testaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...