Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Penkit vs. tuolit

Täällä (pitkän postauksen loppupäässä) esittelin meidän lähes 4 metrisen ruokapöytämme. Alusta alkaen oli jotenkin selvää, että penkit vaihtuvat jossain vaiheessa tuoleihin. Tuolien tulisi olla vanhoja, mutta tukevia pinnatuoleja. Värillä ei niin väliä, eikä tarvitse olla samaa sarjaakaan - kunhan on tukevat. Kuinka ollakaan pinnatuolit ovat nyt "in", eikä niitä saa (kohtuuhintaan varsinkaan) mistään.
 
 
Olen nyt kuitenkin ilmoitusvahtini ansiosta saanut haalittua meille muutamat tuolit, ja kokeilinkin jo pöydän toista puolta penkkien kanssa käytettäväksi.
 Olen vähän kahden vaiheilla, että tykkäänkö nyt kuitenkaan. Esteettisesti tuolit vie voiton ihan 6-0, mutta käytännöllisyydessä penkit kyllä pesee tuolit. Kuinka kätevää on siivota pöydän alunen vain kahta penkkiä hiukan siirtämällä, kun vaihtoehtona on siirrellä 14 tuolia (tai 16, riippuen laittaako rivit ihan täyteen).


 
Niinpä niin. Laitoin jo penkin takaisin paikoilleen, mutta mietintä jatkuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...