Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

lauantai 8. elokuuta 2015

Cube Kid 240

Meillä on ollut haussa nyt kakkosluokan aloittavalle pojallemme 24" polkupyörä. Olen kahlannut myynti-ilmoituksia läpi huonolla menestyksellä. Käytetty olisi kelvannut, mutta kun ei vaan löytynyt sopivaa, niinpä poika lähti tänään isänsä kanssa pyörän haku reissulle Tampereelle. Näsilinnankadulta löytyy liike nimeltä R Tech Suspension Oy, ja sieltä lähti mukaan Cube Kid 240 polkupyörä. 

Kyllä nyt on tyytyväinen poika! =) Vaihteita poika toivoi entisen kolmen sijaan 7, mutta tässä niitä nyt on sitten 3x7, eli 21. "Ei haittaa." ;)

Tätä ko merkkiä/mallia mies yritti käytettynäkin etsiä, mutta kaikki oli "myyty myyty myyty", joten taitaa olla siis haluttu fillari (ja uskoisin jälleenmyyntiarvonkin säilyvän kelpona..). Itse en näistä merkeistä juuri mitään tiedä, mutta kuulemma tällä pyörällä on ihan kisattu lasten maastopyöräilykilpailuissakin, joten 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...