Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

maanantai 26. lokakuuta 2015

#Blogisitarina - Blogihaaste


Tämän haasteen sain Ipanailoa- blogista.

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.  #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko -blogi.


Perustin ekan blogini 1.9.2011 suntuubiin (sinne se jäi, löytyy edelleen täältä *klik* ), enkä nyt kyllä kuollaksenikaan muista, että miksi. Ainakin meillä oli/meille ilmestyi kaikkea ihanaa vanhaa tavaraa, jota halusin jonnekin tallentaa (jossain vaiheessa siirsin nekin bloggeriin, tänne *klik* ). Kirppisten kiertely oli/on yksi intohimo, joten piti löytöjäkin tallentaa ja hehkuttaa "koko maailmalle" - tosin ei mulla lukijoita ollut, mutta ei sillä väliä, ykskin kommentti silloin tällöin ilahduttaa, edelleen ;).

Mahtoiko suntuubissa olla se ongelma, että en saanut liitettyä kuvia sinne, joten sitten siirryin bloggeriin. Loppuvuonna 2011 hurahdin ompeluun enemmän, olinhan aiemminkin jo joskus jotain ommellut, mutta nyt kipinä alkoi hehkua voimakkaammin. Halusin tallentaa omat ompeluksenikin jonnekin, edes itselleni muistiin. Lisäksi olen aina tykännyt pohtia asioita kirjoittaen, joten rönsyilevä blogi on ollut alusta asti, ei mitään selkeää linjaa. 

Asuimme mieheni ja neljän lapsemme kanssa vanhassa rintamamiestalossa. Olin kotiäitinä, mieheni kävi päivätöissä, ja kuopuksemme oli tuolloin vajaa 2,5v, kolmonen 4,5v, kakkonen 7v ja esikoinen 8,5v. En nyt ihan muista, että missä välissä ehdin mitään ommella, mutta jotain tuli tehtyä kuitenkin. ;) Taloomme ei tullut lämmintä vettä, ja lämmitys tapahtui vain puilla - puuhellassa ja kahdessa takassa, joten ihan arkiaskareet veivät "mukavasti" aikaa. Nyt muistankin bloganneeni joskus arjestamme, joten kaivanpa linkin *klik* . Oi noita aikoja.
Tuohon rintamamiestaloon muutimme loppuvuonna 2002, ja kun lopulta saimme tehtyä sinne kauan kaivatun vessaremontin alkuvuonna 2012 (ei ihan 10vuotta vierähtänyt..), niin hups - teimme talokaupat ja ostimme rutkasti isomman, nykyisen asuintalomme. Vessaremontista löytyy juttua täältä, *klik* . Vanha talomme on sen verran ihanalla sijainnilla, että emme ole siitä raskineet luopua, vaan olemme sen nyt vuokranneet. Kuka tietää jos joskus eläkepäivillä perustamme sinne vielä oman maatilan, kun ei enää tarvita näin montaa huonetta.. =)

Nyt olemme tyytyväisiä tässä elämäntilanteessa tähän nykyiseen taloomme. Talomme ensiesittelyt löydät täältä *klik* ja täältä *klik* . Ennen-jälkeen remonttikuvia löytyy omasta kategoriastaan, vasemmasta reunasta tunnisteista (pitäisi varmaan päivitellä niitäkin..).

Paljon on kaikenlaista tapahtunut elämässä, enimmäkseen onneksi positiivisia asioita, ja olen onnellinen, että aikoinani blogini perustin. Tuntuu että bloggaus alkaa olla jotenkin "out" nykypäivän facen rinnalla, mutta mulle blogi on kuitenkin se juttu, facessa olen kyllä aktiivinen mm. ompeluelämää -ryhmässä, mutta en kaipaa faceen urkkimaan muiden henk.koht. elämää, enkä päivittele sinne omaa elämääni. 

Tällainen muistelo tuli tähän blogihaasteeseen!

Ja minä voisin heittää haasteen eteenpäin seuraaville:

3 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta. Vanha puhelin on ihan samannäköinen kuin meidän puhelin.

    VastaaPoista
  2. Hei, nyt aion oikein vastatakin tähän haasteeseen! :) Ihana postaus, en ollut lukenut tuota aiempaa blogiasi ja oli hauska kuulla teidän rintamamiestalostannekin! Maatila kuulostaa hyvältä. ;) Mutta tuota teidän "uutta" kotia kyllä niiiin ihailen ja kadehdinkin yli kaiken, tuo edustaa juuri sellaisia (harvoja) omakotitaloja, joihin minäkin voisin muuttaa. (Jos olisi tarpeeksi remonttitäpäkkää ja -taitoa.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiinnolla odotan pääseväni lukemaan sinun haasteesi muistelot! :D Niinhän se menee näissä talo-/koti-/asumistilanteissa(kin), että kaikella on aina puolensa, ja aikansa kutakin. Nyt tarpeellinen saattaakin joskus olla turha ja päinvastoin. =)

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...