Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

torstai 18. helmikuuta 2016

Valkoinen päivä

Otsikon mukainen teksti luki kuopuksen reissarissa viikko-ohjelmassa tämän päivän kohdalla. Eli pukeuduthan mahdollisuuksien mukaan valkoiseen. Jes - arvatkaa olenko suosinut lasten vaatteissa valkoista väriä? No juu en! 
Mutta mitäpä ei äiti tekisi.. Hieman ennen puolta yötä valmistui tämä setti:

Kankaat: Paita/mekko/tunika mikä tämä nyt onkaan, on nyt sitten valkoista joustocollegea. Valkoisia leggareita en sentään viitsinyt tehdä, mutta on tuossa Sari Ahokaisen So Sweet -kankaassakin valkoista, ja siitä kankaasta halusin myös jotain kivaa yläosaan, ja mikäs sen paremmin sopii kuin applikoitu sana "sweet". =)
"Äiti mitä toi sweet tarkoittaa?
- Se on kankaan nimikin, makea, on niin makeita kuvia, ja sitten se tarkoitaa myös ihana, niinkuin sinä. ♥ "

Kaula-aukkoon valikoitui musta resorikanttaus ihan laiskuuttani, mutta oli siinä ideaakin, että sopiipa mustat leggaritkin sit hyvin tän yläosan kanssa. Valmiina ei iltamyöhään ollut siis muuta kuin mustaa resorisoiroa, joten se kääntäjään ja menoks. (Ja pakko mainostaa - meni kuulkaas kerralla nappiin, ei hypyn hyppyä!) =D

Kaava: Yläosa on Owl Princess (ob 1/14), suurimmassa koossa, eli 134. Leikkasin ilman saumanvaroja, mutta olis ne voinut huomioida mukaankin - hihat ainakin on aika kaposet. Pituutta leikkasin taitteen verran lisää, ja olis voinut veläkin pidemmän tehdä, mutta menee näinkin.
Leggarit on omalla kaavalla, vyötäröllä valkoista pehmoista bokserikuminauhaa.


Tyytyväinen neiti lähti aamulla nämä päällä eskariin.

Ei nyt parhaat sovituskuvat, mutta vessaan piti kiivetä peilaamaan peilikaapin ovista tukkaa myös takaa, joten sieltä äkkiä napsastu kuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...