Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Miehelle ja lapsille näperrettyä

Tein miehelleni t-paidan, ja yllättäen siitä tulikin oikein hyvä!
(Silitystä vailla..)

Kaava: Ob 3/15, Sporty Stripes, koko 54 (mittasin ry:n, ja sen mukaan valitsin koon, joka olikin ihan passeli)
Kankaat: Hihat mustaa trikoota, etu- ja takakpl meleerattua harmaata. Kaula-aukko kantattu mustalla resorilla.

Kolmonen vei kaverisynttäreille taas nimikoidun pussukan:
(Johan näitä on nähty, mutta yritän muistaa kuvata ja tallettaa itselleni muistiin, että kenelle on jo tehty.)

Veljeni esikoinen täytti 11v, ja hänelle pitkään mietin sopivaa lahjaa. Lelut on jo pois laskuista, eikä oikein mitään toiveita/tarpeita irronnut, joten vaatteita tarvii aina. Ensin meinasin pitkähihaista, mutta sitten muistin, että tää poika on niin meneväinen, että kyllä t-paita on monikäyttöisempi. ;) 
(Anteeksi taas ryppyinen loppukuva, ja vielä tärähtänyt sellainen..)
Kuvaa pohdin pitkään, ja ekaks aioinkin ottaa teeman jostain pelistä, mutta kun en saanut selville mikä hänelle mieluinen peli olisi, niin sitten pitkän pohdinnan jälkeen päädyin nappaamaan netistä kuvan, joka löytyy googlen kuvahausta sanoilla "parkour silhouette". 
Täytyy myöntää, että menimme synttäreille n.puoli tuntia myöhässä, kun ei ihan mennyt paidan teko kuin strömsössä.. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, ja paras kiitos oli kun kuulin sankarin mainitsevan lahjan avattuaan, että "nyt tiedän mitä huomenna laitan kouluun päälle", ja oli kuulemma seuraavana päivänä tosiaan paita koulussa päällä. =)

Kaava: Ob 3/15, Bikes and Stripes t-paita, koko 146 (ilman sv)
Kankaat: Musta ja harmaa trikoo Pipoiksilta/Sari Klinkiltä täältä *klik* . Kaula-aukossa musta resori kantattuna.
Kuva: Leikattu mustasta silityskalvosta.

Tämäkin sankari sai oman pussukkansa:

Kummankin pussukan kankaat on ihan mustaa colitsia, Jättirätistä, ja kirjaimet leikelty silityskalvoista. Nyörit kierrätetty.

Meilläkin vietettiin (taas) synttäreitä, yhdistettiin poikin synttärit, joten sankarit oli esikoinen 13v ja kolmonen 9v. Kolmonen on ihan Paavo Pesusieni fani, eikä esikoinenkaan siitä pahaa tykkää, joten kakkuun pääsi Paavo ja Patrik:
Luojan kiitos äitini löysi viimehetkellä jostain kaupasta noita sokerimassakoristeita, eikä mun tarvinnut alkaa paavoa hahmottaa itse! =D Ja tuohon keskelle tuli tietysti kynttilät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...