Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Ommeltuja lahjoja

Kummityttömme täytti 2v, ja halusin ommella hänelle jotain mieluista. Hän on kattifani, ja muistin nähneeni Mutturalla -blogissa joskus ihanan kissamekon, joten sillä idealla valmistui tämä oma versioni mekosta:
Kangas: Joustofroteeta, Fb Kangashamstereista (Metsolan pinkki waterlily nimeltään?). Mekon yläosassa vuorina l.valk. trikoo.
Kissa applikoitu, ruskeaa velouria. Korvissa ja nenässä v.pun. joustofroteeta ja silmissä valkoista ja mustaa trikoota. T.rusk. kam-neppi kiinnitys hännän päässä.
Kaavaan katsottu kainaloista alaspäin mallia Ob 6/2008 liivihameesta, koko 92.

Kummipoikamme täytti 3v, ja hänellekin piti saada jotain ommeltua. Tiedustelin, että mikä hahmo olis nyt "in", niin vastaus oli My Little Pony. =)
Koska en halunnut lipsahtaa liian tyttömäiselle tielle, niin googlettamalla selvitin sarjan "olentoja", ja löysin suloisen pikku otuksen nimeltä Spike. Sen applikoiminen olisi liian työlästä, joten päätin kokeilla silityskalvoja. Leikkuria en edelleenkään omista, joten pikkusaksilla vaan näpertämään.
(Tulostimesta värejä loppu, siksi näyttää tuo mallikuva noin hassun väriseltä. 
Onneksi kalvoista löytyi värit vastaamaan paremmin "todellisuutta".)

Tällainen Spike-paita syntyi:
Kankaat: Trikoota. Hihojen raitakangas muistaakseni Fb Kangashamstereista, turkoosin trikoon alkuperää en nyt muista. Kanttasin kaula-aukon ja hihansuut mustalla resorilla.
Kaava: Ob 4/2013 Rascal, koko 104.

Melkoinen palapeli kuva olikin, enkä 100:sti ollut tyytyväinen lopputulokseen, mutta ihan ok tuli.

Muutamat nimikoidut pussukat kaverisynttäreiden sankareille:

Hyvää Pääsiäistä!
(Kuvan tipu suoraan -80 luvulta! Äitini jostain kätköistään sen löysi, ihan olen itse askarrellut.)
=D

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan hyvä siitä tuli omasta mielestänikin, mutta oli siinä hommaa (ei valmistunut päivässä eikä parissakaan..). =D

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...