Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

tiistai 9. elokuuta 2016

Jälleen 1v lahjusta

Nuorin lastemme serkuista täytti 1v, ja vihdoin sain testattua Jujunan Hiiop! jumpsuit kaavaa. Kaava on tilattavissa Jenniltä täältä *klik* ja kuvallinen ompeluohje ko pukuun löytyy täältä *klik* .

 Fb ompeluryhmän ansiosta tein pienen muokkauksen. Puku on muutoin kokoa 80, mutta niska-haara -mitta on koosta 86. Toivottavasti on sopiva käyttäjälleen. Jos ei ole, niin sitten tehdään uusi! =)
(Ja hupun ompelin ohjeesta poiketen pussiin, en olisi kestänyt näkyviin jäävää saumaa.)

Kangas on joustocollegea muistaakseni nimeltään, nurjalta pehmoinen.
Vetoketju musta metrivetoketjun pätkä.
Hupussa vuorina harmaa trikoo.
Käden- ja jalansuissa mustaa resoria.
Niskassa Fleecetilkkuun kirjailtu nimi - jäbä kun aloittaa just pian hoidossa, joten vaatteet tulisi olla nimikoidut.

 p.s. Muistathan osallistua blogiarvontaani, jos mielit Mekkotehdas aikuisille -kirjaa itsellesi, tai vaikka lahjaksi! Arvonta löytyy täältäkin. =)

2 kommenttia:

 1. Tosi suloinen ja onnistunut, voi että! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ekaksi versioksi on kyllä tosi onnistunut ompelus. Kuulemma passeli kokokin nyt just käyttäjälleen, joka on 78cm pitkä! =)

   Uskallan suositella kaavaa, ja mukana tulee hyvät ohjeetkin + Jujunan sivuilla on myös huippu kuvallinen ohje (lisäänpä muuten sen linkinkin vielä tuonne päivitykseen).

   Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...