Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

perjantai 25. marraskuuta 2016

Tonttulakit ruusukkeella

Muksuilla on tänään alakoulussa pikkujoulut, joten piti illalla ompsasta tyttärille uudet tonttulakit. Poikanen sai tyytyä kaapista löytyneeseen, monta vuotta vanhaan, mutta vielä toimivaan perus lakkiin.
Ovat ihan trikoiset. Tupsut olen joskus jostain villalangasta tehnyt, nyt ne pääs käyttöön, kun ei kulkusia ollut, ja vaikka ois ollutkin, niin ilmeisesti nää olis neidot ite valinnut.
Kaavaidea kaikessa yksinkertaisuudessaan tällainen; *klik*. Kokeilin vähän muotoiltujakin, mut en tykännyt. Toiseen tuli ruusuke (jonka tekoon ohje täällä *klik*) vähän ehkä turhan ylös, mut toiseen taas sit ihan nippanappa viel lakin puolelle jäi alareuna. Reunat käänsin vaan, ja vedin hunajakenno-ompeleella. Kuvassa eka on kutosluokkalaiselle (ajattelin, et jos ruusukkeen avulla viel käyttäiskin), ja sen korkeus on n.70cm, ja toka ekaluokkalaiselle, ja se on n.50cm korkea. Alareunan ympärys tais olla n. py-2cm.

Sovituskuva pienemmältä:

Ei muuta kuin tonttuilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...