Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

maanantai 26. joulukuuta 2016

Joulu 2016

Jouluaattoaamu 2016:
Vesisadetta.

Pöydät katettu jouluruoilla. 
Jouluaatto meillä lähimpien sukulaisten kesken.

Joulupäivän aamu.
Kuopustonttumme 39,5 asteen kuumeessa. 
(Kuumeessa joulupäivän ilatana kolme nuorinta.)

Unohdettiin Tapaninpäivän kiireet (pakosta - puolet sakista kun on toipilaina), joten sain hetken ompeluaikaa.
Vähän on morkkista, kun tän vuoden paketteihin en saanut aikaiseksi omatekoista sisältöä juurikaan, mut yritän kestää. Ehkä taas ens jouluna sitten. Oon vakaasti päättänyt jo pikapuolin aloittaa ekat joululahjat vuodelle 2017! =) 

Kolmosen paitapula jatkuu, joten kaivoin esiin taas vanhan tutun more grey kaavan (muistaakseni ob 4/2011), koossa 146.
 Huono kuva, värit on jotain noitten kahden väliltä todellisuudessa. 
Yksivärinen trikoo on tummansinistä, ja leikkaukset noin, koska olin tyhmyyksissäni (pihinä) mennyt tilaamaan tuota kuviokangasta niin matalan soiron, että eihän se riittänyt edes koko pituuteen. No, kai näinkin menettelee.

Testasin tähän paitaan ekaa kertaa uutta leikkuriani. Juku, mut on terävä!
Vähän vaatii treeniä, että hokaa mistä kohtaa leikkuri leikkaa, mut aika hyvin selvisin - en vetässy mutkia suoraks tms.. Luulen, et tää on kohta korvaamaton apuväline. Päihittää sakset mennen tullen. Ja suurin syy miks leikkurin halusin, on resorisoiron leikkauksen kauheus saksilla.
(Leikkuri+alusta Karnaluksista tilattu.)

Täytyy sanoa, että meillä on nyt ollut harvinaisen rauhallinen joulu. Todennäköisesti kyllä siksi, että muksut ei oo ihan täydessä terässä. 
Sanonkin nyt kaikille, ketkä repivät hiuksiaan kiukuttelevien ja riehuvien lasten tähden, että muistakaa silti olla myös kiitollisia tilanteesta (niin hullulta kuin kuulostaakin!), koska laps on terve kun se leikkii (ja leikit nyt on välil mitä on, mut kuitenkin). Viisaita sanoja, mitkä olis hyvä itekin muistaa tilanteen ollessa päällä. Ainakin kun mun oma laps makaa sairaana, niin häntä katsellessa kyl antaisin mitä vaan, et saisinkin nähdä hänet taas terveenä leikin lumoissa (riehumisineen kaikkineen). ♥ 

Rakkaimmat palleroni:

Nautitaan vuoden 2016 viimeisistä päivistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...