Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

lauantai 4. helmikuuta 2012

Harkinnasta hankintaan


 

Joku aika sitten pähkäilin täällä , että pitäisikö hommata kamera, kännykkä, vai kamerakännykkä. (Taidan jättää siellä bloggailun, kun näköjään kuitenkin vedän samat aiheet tännekin, joten päivitän jatkossa ennemmin tätä blogia.) Mies sitten eilen yllättäen ratkaisi ongelmani, kun poikkesimme kauppareissulla Elisa Shopissa, ja hänpä meni ja osti minulle uuden luurin, jossa onkin yksi markkinoiden parhaimmista kameroista (itseasiassa myyjä kehui parhaaksi, etenkin jos ottaa paljon lähikuvia), eli Nokia N8 ! Olen vielä ihan pihalla kännykän kaikista "mukavuuksista", mutta toivottavasti joskus opin käyttämään tätä uutta älypuhelintani. Hauskaa oli, kun myyjä kysyi, että onko värillä väliä, ja meni kaivamaan kaapista värivaihtoja, niin minä tietty heti sanoin miehelle, että "pinkki". Myyjä kaiveli kaappia, ja ilmoitti, että "jaa, värejä ei olekaan tästä mallista kuin musta ja hopea.. eikun siitä tulikin joku uus väri just, odotas..", taas sanoin miehelle kuin vitsinä, että "no niin, pinkki!", ja samalla myyjä tutkia laatikon kylkeä ja luki "tää ois.. pinkki". =D Eli se luuri oli kuin minulle tehty, tai ainakin sen luurin uusi väri! ;D Menee noin viikko, et uusi liittymäni aukeaa (meni siinä samalla liittymäkin vaihtoon, mies jo aiemmin on yrittänyt saada mua vaihtamaan liittymääni samaan kuin hänellä (Saunalahti), jotta voidaan puhua ilmaseks, mutta minä olin niin kiintynyt vanhaan hyvään liittymääni, että tarvitsin vähän miettimisaikaa (vanhaa liittymääni kaikki aina ihmettelivät, kun sanoin, että "dicame", niin kukaan ei uskonut korviaan, vaan kysyivät kaikki, että "mikä?", "no se vanha GSM Suomi". Oli (tai on nyt edelleen vielä viikon) kyllä moitteeton liittymä, ja edullinenkin, mutta saa nyt väistyä sit uuden puhelimen ja liittymän myötä muistoihin. Olisiko kenelläkään kokemuksia tällaisesta Nokia N8 -mallista? Nyt on "pakko-tehdä-listalla" joku kiva suojapussi.. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...