Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

torstai 16. helmikuuta 2012

Tee se itse - koiralle lelu

Mitä teillä tehdään vanhoille rikkimenneille sukille? Heitetäänkö roskikseen, kuten meillä ennen? Ei kannata hävittää käyttökelvottomia sukkia - niille(kin) on vielä käyttöä! Kierrätystä kierrätystä.. Tee sukista koiralle lelu. =D Jos et itse omista koiraa, niin luultavasti joku tuttusi omistaa, joten anna lahjaksi (pese sukat mielellään ensin ;)!

 Tällainen lelu syntyy helposti ja nopeasti. Sukat siis sidotaan tiukasti solmuilla toisiinsa, itse tykkään tehdä renkaaksi.

Ainakin meidän karvakuono on ihan onneissaan näistä leluista. Eikä muuten kyllästy näihin - vanha lelu kolutaankin aina ihan loppuun, löytyy monessa osassa palasia lattialta, ja minä sitten heittelen välillä pois niitä osia, missä ei ole solmukohtaa. Kyllästyin ostamaan kaupasta koiran leluja, jotka kesti noin pari päivää, ja sitten olivatkin jo roskiskamaa. Nämä lelut kestävät yllättävän pitkään - siis kun tekee tarpeeksi tiukat solmut (ja ainahan löytyy uutta materiaalia tehdä näitä lisää). =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...