Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Totta vai tarua?

Vai pitäisikö siteerata Toivo Sukaria: totta vai faktaa? ;D Anyway. Pitää melkein nipistää itseäni. Siis mitä tuli tehtyä? No, ostettiinpa tossa ohimennen unelmiemme talo (siis lähes 100% varmasti talo on meidän, nimet laitettiin jo papereihin)! =O Meillähän on ihan ok ikioma omakotitalo, rakennusvuosi 1958, rintamamiestalo, ja aivan ihana puolen hehtaarin tontti. Mutta.. Tilaa talossa saisi olla enemmän, koska alkaa olla ahdasta, ja kaikilla neljällä muksulla olisi kiva olla oma huone, itsellä ompelu-/käsityötilaa, miehelläkin verstastilaa yms. yms., mutta ei tänne vaan mahdu. =( No, olemme hiukan sivusilmällä katselleet talojen myynti-ilmoituksia, ja kauhistelleet hirveitä hintoja. Kunnes tässä taannoin näimme ilmoituksen vanhasta isosta omakotitalosta, rakennettu 1947, ja sijainti mitä parhaimmalla paikalla, ihan tässä lähellä, oman kotipaikkani melkein naapurissa, eikä haiskahda ylihinnoiteltukaan. Otimme välittömästi yhteyttä välittäjään, ja vihdoin tänään pääsimme katsomaan taloa. Remonttia talo vaatii (sisältä siis, eniten lämmitysjärjestelmä, ulkoa on tosi ryhdikäs tönö), mutta mikä parasta - siellä ei ole remontoitu lähes lainkaan, joten kukaan ei ole pilannut vanhaa kunnon taloa! =D Keskikerroksessa on huoneita (muistaakseni) keittiön lisäksi 4 (+ suihkullinen vessa), yläkerrassa 5 (+vessa), ja kellarikerroksessa on pesutilat ja sauna, autotalli, pannuhuone + rutkasti säilytystilaa. Niin, ja yläkerrasta pääsee vielä tikkaita pitkin ullakolle, jossa on tilaa ja kunnon tuuletus. Tämä talo on kuin meille tehty, joten mitä enempää aikailemaan - nimet on jo paperissa! On nyt niin mahtava fiilis, vaikka toisaalta vähän haikeuttakin ilmassa, jos pitäisi tästä nykyisestä luopua, mutta ei nyt vielä ainakaan olla tästä edes luopumassa, koska tässä on niin huippu tontti, että ei löydy vertaista ihan helpolla. Tämä onkin nyt yht'äkkiä vaikka kesämökkimme (paremman kesämökin puutteessa, sellainenkin kun on ollut jo pitkään "ostoslistalla", mutta ovat rantamökit vaan näinä päivinä niin kiven alla, että ehkä sitten joskus..) ;D
Siispä pyydänkin nyt jo etukäteen anteeksi, että blogini alkaa luultavasti täyttyä enenevissä määrin remonttiaiheista. Toisaalta - haittaakse? (Muksut tartuttaneet Jani-Petterin hokeman muhunkin..) ;)

6 kommenttia:

  1. Onnea!
    Ja remppajututkin ovat oikein tervetulleita :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Onnea uuden talon johdosta! :) Olen niin kateellinen teille. Miekin haluaisin oman talon, jonne saa tehdä omat jutut ihan niinkuin haluaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En malta odottaa, että talo on "oikeasti" meidän, ja päästään toteuttamaan unelmaamme.. =)

      Poista
  3. Ei haittaa.Kiva seurailla remppaa-

    Onnittelut uudesta kodista.Kuulostaa ihan mahtavalta talolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mahtavalta talo näyttääkin - laitan heti kuvan talosta tänne nähtäville, kun kaikki on 100% varmaa. ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...