Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tapeteille kyytiä (edelleen)

Vihdoinkin edistystä makuuhuoneen tapetinpoistoprojektissa.
(Pieni linssilude pakkaa väkisin kuviin..)
Tuo muurikin on seinän tapaan tuosta oikealta peitetty tapetti/maali kerroksilla, mutta sen me riisumme, ja maalaamme muun muuriin kaltaiseksi. Muurin alin kerros koostuu vuoden 1948 sanomalehdistä. =)
Muksut auttavat välillä mielellään. Tässä tekevätkin oikein tarkkaa työtä.
Välillä vauhti yltyy - hiukan turhan paljonkin.
Väsy saattaa iskeä kesken kaikenkin, esim. tässä isin pikku apulainen hiukan huilaa puupinon päällä, isin klapittaessa vieressä.
Aika ajoin iskee myös nälkä, ja mikäs sen mieluisampi eväs kuin pizza ja limsa (hyi minua, mikä äiti antaa lastensa syödä moista moskaa).

Tässä (kaikki?) tapetti/maalikerrokset, joita tulevan makuuhuoneemme seinästä löysin. Oikealla on alin tapettikerros, ja tuo vihreä maalikerros (vas. ylin) sijoittuu uusimman tapettikerroksen alle, tuon harmaaruudullisen päälle.
Jos saisin valita näistä tapeteista jonkun, niin ehdottomasti valitsisin tuon 2. tapetin (eli toiseksi viimeinen). Sattumoisin jokunen vuosi sitten revin meidän nykyisen kotimme olohuoneen seinästä muurin ympäriltä vanhaa maali/tapettikerrosta, ja onnistuin tekemään sen niin hyvin, että alla oleva tapetti säästyi ehjänä, ja saimme jätettyä sen seinään. Se on siis hyvin samanlainen kuin tämä tokavika tapetti tuossa yllä, eli tällainen (ihana!):

4 kommenttia:

  1. Tapettien repiminen on kyllä inhaa puuhaa, ainakin jos sitä on paljon ja tapetit tiukassa! Nuo paljastuvat tapettikerrokset ovat kyllä kiva bonus, näkee niitä talon vaiheita :)
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Joo, ihan kaikki remontin vaiheet ei (valitettavasti) ole hirveän mieluisia, mutta onneksi kuitenkin lopussa kiitos seisoo. =)

      Poista
  2. Ja verhot ne ikkunassa pitää olla vaikka remontin keskellä ;)

    Toi tapetin repiminen on kyllä inhottavaa puuhaa!! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kuvassa muakin pisti silmään verhot (ei ole mun valkkaamat verhot, edelliset jätti), mutta ei ne paikan päällä pahemmin häirinnyt, enkä viel ottanut verhotankojakaan pois, koska näyttää ulospäin kivammalta ikkunat verhoineen kuin ilman. ;)

      Mul on muuten kuva toisesta, ehkä jopa vielä inhottavammasta puuhasta kuin tapettien repiminen, laitan seuraavaan postatukseen.. Mutta siis, on remonttihommissa paljon mukavaakin puuhaa - ettei ihan valitukseksi mee! ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...