Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

torstai 24. toukokuuta 2012

Pikakuulumiset

Kiirettä pitää, mutta pakko äkkiä päivittää kuulumiset.
Kolmosen leikkaus sujui oikein hienosti! Olimme SatKs:ssa tiistai aamuna jo klo 6.30, ja klo 10 poika vietiin nukutettavaksi (kaikkein hirvein vaihe, kun ei äiti päässyt mukaan, poika parkui täysillä..). Klo 12 näin leikkaavan lääkärin, ja kyselin leikkauksesta, joka olikin jo ohi, poika vielä heräämössä. Klo 14.30 poika tuotin huoneeseen, ja olikin jo täysin oma itsensä! Hirveä nälkäkin oli, ja ruoka maistui. Klo 17 pääsimmekin jo lähtemään kotiin. Selvittiin ihan pikkuleikkauksella, pitäisi nyt olla kaikki ok. Epikriisi tulee perästä postitse, mutta jo saamieni papereiden perusteella kyseessä oli ehkä kaulakysta. Edes särkylääkettä ei olla tarvittu. =) Nyt pitääkin lähteä hakemaan häntä kerhosta.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Todellakin!

      Oli ihan hirveää se odotusaika, kun en vielä tiennyt, että miten paljon joudutaan leikkaamaan, ja joudutaanko vielä nielurisatkin poistamaan (niinkin "peloteltiin") , mutta voi sitä huojennuksen tunnetta, kun lääkäri sanoi, että selvittiin ihan pikkuleikkauksella, ja samana päivänä vielä kotiutuskin! =D

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...