Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

perjantai 7. elokuuta 2015

Eskarivaatetta

Kuopuksemme aloittaa ensi viikolla esikoulun (mein vauva!?). Vaatteita tarvittaisiin, enkä millään tahtoisi lähteä moisia ostamaan, kun itsekin voisin tehdä (jos vaan olisi aikaa). Sentään yhden tunikan nyt sain ainakin tehtyä.

Kaava: Ottobre 1/2015 Free Stars hihattomana, ja taskut oma lisäys
Koko: 128
Kangas: Pitkään kaapissa marinoitunut sokerihiiri(?) trikoo (todennäköisesti kankaiden yöstä, tai jostain muusta "super"alesta ostettu, koska minähän en kankaista montaa kymppiä per metri pulita).
Musta resori kaula-aukossa ja hihansuissa. Taskusta pilkistää punainen trikoo.

Taskut tuli vähän liian ylös, mutta ei kuulemma haittaa. Ekaa kertaa tein peittarikoristelua, wau että tuli hienoa jälkeä. Kanttaukset kun vielä saisi sisäpuolelta nätisti, niin olisin suht tyytyväinen (joo, eihän sinne nurjalle kukaan näe, mutta omaan silmään sattuu).

Linssilude. =) 

Tein hihattomana, koska ajatuksena on muuttaa tunikan ilmettä sen alle puettavilla pitkähihaisilla paidoilla. Nuo leggarit nyt ei ihan sovi, mutta ei alettu vaihtaan, kun tunikakin viikattiin kiltisti kuvan oton jälkeen kaappiin odottamaan ensi viikkoa.

2 kommenttia:

  1. Tää on kyl kiva :) Omakin neiti sai nyt tän inspiroimana mekon jonka lopulta ompelikin itse :) Avustuksella toki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa - kiva kuulla! Kävinkin heti katsomassa, ja upea on lopputulos. =D

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...