Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

maanantai 28. syyskuuta 2015

Kummipoika 6v (ja afrikankukka #1)

Vanhempi kummipoikani täytti 6v tässä kuussa, ja tänään olen menossa häntä onnittelemaan. 

Tässä lahja (en usko heidän tänne eksyvän, joten uskallan paljastaa):

Olen jo aikoja sitten tehnyt hänelle trikookuteista virkatun korin, mutta syystä tai toisesta se on jäänyt tähän asti kuitenkin antamatta. Aina on tullut joku muu lahja edelle, eikä kori "ole sopinut" mukaan kuvioihin. Koria en kuitenkaan ole itse ottanut käyttöön, enkä halunnut sitä kenellekään toisellekaan antaa, koska olenhan tehnyt tämän juuri hänelle. Nyt päätin, että en osta ainuttakaan lelua (yleensä vanhemmat ovat kanssani samaa mieltä, että leluja kerääntyy aina väkisinkin liikaa), vaan annan tämän rakkaudella virkatun korin, jonne hän saa sitten laittaa vaikka niitä jo olemassa olevia lelujaan.

Tämä on eka virkkaamani kori (onnistui kerta heitolla lähes täydellisesti), samalla ohjeella tein eilisiin juhliin viedyn korin, jonka näet täällä .

Näitä nimikoituja pussukoita on blogissani jo nähty, mutta muistaakseni en ole hänelle vielä tehnyt, joten siksikin postaan näitä nyt tänne, että muistaisin kenelle olen jo tehnyt.
Tällä kertaa en voinut vastustaa heijastavan silityskalvon muodostavan hymiön toteuttamista pussukan toiselle puolelle. Heijastimia ei voi koskaan olla liikaa!

 On näitä pipojakin blogissani nähty, viimeksi (pipoja ja pussukoita) täällä .
Salamavalo paljastaa hyvin toimivan heijastuksen.

Seuraavia juhlia ei olekaan vielä tiedossa, joten nyt saa lahjusten väsääminen hetkeksi riittää. Ehdinkin jo viikonloppuna mökkeillessämme aloittaa ehkä yhden elämäni suurimmista projekteista: Päiväpeiton. (En nyt lupaa, ettenkö ehkä tekisi ennen päiväpeittoa näistä muutakin, kuten kassia tai hippoa, nekin olis "to do" -listalla.)
Tästä se lähtee, eka afrikankukkani:
(Lankana Tennessee minttu, musta ja valkoinen + Miami v.pun. Koukku nro 3.)
Okei, tää oli muuten elämäni toka afrikankukkani, nimittäin täällä on ihan ekani.
Enää ehkä muutama sata(?) näitä tarvitaan parisängyn päiväpeittoon.. Ehkä joskus eläkkeellä viimeistelen vielä peittoa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...