Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

torstai 16. huhtikuuta 2015

FitLine ravintolisä tarjous

En ala sen enempää mainostaa tuotteita, mutta kun mielestäni ovat normisti hirmu hintaisia (vaikkakin ehkä parhaita vitamiinien, hivenaineiden ja mineraalien saantilähteitä), niin nyt mulla ois mahdollisuus tilata hyvällä tarjouksella optimaalisetti (vain tän kuun loppuun voimassa), joten jos kiinnostaa kokeilla, niin laita meiliä (osoitteeni näkyy sivun vasemmassa reunapalkissa).
Olen kertonut tuotteista paremmin aiemmin täällä, *klik* .
 
Muistetaan myös liikkua ja nauttia ulkoilusta!
 
*BTW* En muuten hyödy tästä mainostamisesta edes itse mitenkään.. Miksi kaikesta pitäisikään aina hyötyä, haluan vaan jakaa mahdollisuuksia ja hyvää mieltä muillekin. =)


2 kommenttia:

  1. Heippa! FB:ista löytyy Rauman Seudun Bloggaajat - ryhmä, johon ovat erittäin lämpimästi tervetulleita kaikki lähiseudulla kirjoittelevat! Liitythän, jos kaipaat lukulistallesi raumalaista luettavaa (tai omalle blogillesi uusia lukijoita) :')

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mutta en käytä FB:ia, joten minä vaan bloggailen. =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...