Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

torstai 23. huhtikuuta 2015

Paitojen toinen elämä

Joitain vuosia sitten löysin Seppälästä kivan paidan. Paita näytti päällä niin kivalta, että olihan se pakko ottaa mukaan - kaikissa väreissä tietysti. Yllättäen paidassa on lepakkohihat ja leveä resori helmassa (ehkä on käynyt jo ilmi lemppari yläosani ominaisuudet). Käytin paitoja ahkerasti kesän-pari(?), mutta sitten paidat jäivät kaapin perälle, koska niiden kaula-aukot venähtivät liian avariksi. Paidat olivat kuitenkin niin suosikkeja, että en niitä minnekään malttanut hävittää, ja nyt vihdoin otin ne työn alle ja pienensin kaula-aukot.
 
Ennen-jälkeen:
Asettelin kaula-aukon sopivan kokoiseksi ja saumoroin vaan uuden "olkasauman".
Ihan ok kotipaita, mutta.. Helma ei lörpötä enää tarpeeksi, paita lyheni sen verran muokkauksessa, että näyttää päällä hölmöltä. Resorin yläreuna ylettyy liian ylös, vatsan päälle.
Jätän nämä nyt muhimaan taas kaappiin, kyllä näistä vielä jotain keksin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...