Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

perjantai 1. tammikuuta 2016

Pyöräytetään käyntiin vuosi 2016

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

Minulla on jatkuvasti jokin ihme tarve saada jotain tehtyä/saavutetuksi/valmiiksi/suoritettua eteenpäin ja mielellään vielä vietyä loppuun asti mahdollisimman hätäiseen. Yritän nyt vähän antaa itselleni armoa, mutta samalla kyllä olla tiukkana, ettei asiat jää liian pitkäksi aikaa hautuumaan (koska sitten mun hatara pää jo unohtaa koko jutun). 

Vuosi lähti käyntiin erittäin hyvin, ja olen itseeni todella tyytyväinen, koska saimme kuopuksen synttärikutsut jo valmiiksi! Normaalisti joudun ihan häpeämään, kun kutsut lähtee vain paria päivää ennen kemuja, mutta nyt (toivottavasti) saamme nämä jo ajoissa postiinkin. =D

Voitte arvata 7v tytön teeman..

Frozen tietysti.
Liimapuikko oli taas hukassa, mutta onneksi isompi neiti keksi ehdottaa laminointia - kyllä kävi näppärästi! =)

Pukki toikin kuopukselle joululahjaksi Disney Animators Elsa -nuken, ja isosiskolle Annan. Esittelen niitä myöhemmin, kunhan saan ensin tehtyä heille jotain pukinetta.. ;)

Toivonkin vuodelta 2016 paljon, PALJON ihania onnistumisen tunteita - niin itselleni kuin kaikille muillekin!! ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...