Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

torstai 21. tammikuuta 2016

Terveiset "ruoka"kaupasta

Vein lapset kouluun ja käväisin samalla meidän lähikaupassa. Ruoat jäi kyllä kaupan hyllyyn, kun pusseihin löytyi paljon mielenkiintoisempia ostoksia! 
Katsokaa nyt:
Oi oi oi - sanon minä!

Ihan vähän varovaista hypistelyä:

Kauan suunnitteilla ollut päiväpeittoprojekti alkakoon!
Projekti on lykkääntynyt sopivien lankojen puutteessa, mutta nyt asia on korjattu. =D
Yritin googlettaa lankamenekkiä, mutta lopputulos oli jotain 2,5kg ja 5,5kg väliltä, joten otin sitten varmanpäälle. 25rll kutakin kolmea sävyä, ja afrikankukat ovat mielessäni.

Yhteensä siis 75rll Novita Naavaa (60% akryyli, 20% alpakka, 20% villa), 100g/rll. Sattui vaan olemaan sopivasti joku kamppanja käynnissä Lapin Salessa (kenties jossain muussakin Salessa..), ja yksi rulla maksoi vain 2,50e (viime viikolla 5,50e!). 
*vink vink* Jäi sinne kasat viininpunaista, sinistä, vihreää ja harmaata vielä, ja näitäkin ihan pari. ;)

Tästä se lähtee:

10 kommenttia:

  1. Mä kävin hamstraamassa Cittarista ja Tokmannilta seiska veikkaa 24 kerää (osa 150 g ja osa 100 g). Saa muutamat villasukat kudottua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon maksoi? Hirveen kalliita normaalihintaiset langat.. Eli yksinkertaisesti _pakko_ ostaa kun halvalla saa. ;)

      Poista
    2. Tokmannilla 2 150g kerää 7,50 ja Cittarissa 100g kerä 4 kympillä

      Poista
  2. Komea kasa! Ei tainnut yhteen ostoskoriin mahtua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei olis kori tai parikaan riittänyt. =) Harmi etten huomannut räpätä kuvaa pursuavista pikkukärryistä.. ;D

      Poista
  3. Upeat värit! Tulee varmasti mahtavan näköinen peitto. Vinkkinä voin sanoa, että yllättävän kauan kestää se yhdistäminen kun sen tekee "as you go", mutta silti on helpompaa ja nopeampaa kuin jälkikäteen yhdistäminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuli treenattua afrikankukkien yhdistämistä hippojen muodossa joulun alla ( http://minnikki.blogspot.fi/2015/12/joululahjuksia-2015.html ), joten sen perusteella ajattelin käyttää "as you go" tekniikkaa. =) Otin sulta mallia, ja tehtailin jo vähän niitä pelkkiä ekoja kerroksia valmiiksi.. Onneksi tällä ei ole kiire! ;)

      Poista
  4. Wau, ihan mielettömän hyvä löytö ja kauniit värit. Odotan innolla, miten upealta peitto näyttää valmiina. Afrikan kukka on kaunein pala, mitä on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon ihan fiiliksissä! Pitkään mietin, että teenkö paloja, raitoja, yksiväristä, vai millasta päiväpeittoa, mutta kyllä nää afrikankukat vaan vei voiton. Ja lopulta miehen kanssa yhteistuumin valittiin malli ja värit. =)

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...