Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

torstai 6. kesäkuuta 2013

PFAFF automatic 362

Eurassa on ihan maininnan arvoinen kirppis, kirpputori Kirputon, osoitteessa Koprantie 1, 27500 Kauttua. Kotisivut löytyy täältä . Tällä hetkellä siellä on kyllä hirveästi vaatetta, ihan joka vuodenaikaan sopivia. Myyjille en paikkaa niinkään suosittele, nytkin on jonotusta joulukuulle asti! :O Eli ei ihme, että myynnissä on toppavaatettakin, koska nämä myyjät ovat varanneet loosipaikkansa jo talvella. En siis ihmettele yhtään, että Euraan on nyt avattu toinenkin kirppis. Ikävä kyllä monelta menee ihan ohi se kirppis, koska jää mielestäni koko kirppis jotenkin nimensä varjoon - Euran Sisustustalo ja Kirpputori. En ole päässyt vielä sinne tutustumaan, joten kokemuksia siitä paikasta ei ole, mutta kehuja kyllä kuulin, eli menolistalla on - sitten joskus kun on aikaa.
No mutta, nyt asiaan. ;) Poikettiin siis tässä yks päivä siellä Kirputtomassa, ja tietenkin tiukalla aikataululla, joten parissa minuutissa piti tehdä päätös - ottaako vai jättääkö. Arvaatteko oliko vaikea päätös?
 
Mukaanhan se piti ottaa, ja tässä hän komeilee. PFAFF automatic 362 ompelukone alkuperäisine ohjekirjoineen ja tarvikkeineen. En ole ehtinyt koneeseen vielä paremmin perehtyä, muuten kuin töpseli seinään ja talla pohjaan, ja ah, tämä kyllä kehrää. Säätövipuja tuntuu olevan ihan riittävästi, vielä kun tietäisi mitä niistä kaikista säädetään. No, onneksi on ohjekirja, joten kaikki aikanaan.
Olisko kellään kokemuksia moisesta koneesta?

3 kommenttia:

 1. Moi, ostin eräältä kirpputorilta juuri samanlaisen Pfaffin satasella. Paininjalan alla oli kankaanpalaseen kauniisti ommeltu näyteompeleita.

  Vein koneen heti kuitenkin huoltoon. Mekaanikko sanoi, että ihan juntturassa on kone ja varaosia hankala saada. Toivon, että saan koneen 300 eurolla sieltä ulos.

  Että näin. Enpähän kirppiksiltä enää ompelukoneita ostele, en.  Tv. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Kurja juttu. =(
   Oma löytöni maksoi vain neljäsosan sinun maksamastasi hinnasta, ja ainakin nyt testauksissani on toiminut hyvin.
   Toivotaan, että saat koneesi vielä kohtuu hintaan huollosta, ja se palvelisikin sinua vielä pitkään. ;)
   Mun ei passaa luvata, etten enää kirppiksiltä ompelukoneita ostele.. :)

   Poista
 2. Olen samaa mieltä tuosta, että Sisustustalosta monikaan ei edes varmaan tiedä, että siellä on kirpputori!
  Tosi valoisa ja siisti paikka, isot hyllyvälit. Olen muutaman kerran käynyt ja joka kerralla on jotain tarttunut mukaan. Viimeksi siellä oli aikas paljon tyhjiä pöytiä. Kumma kun porukka ei mene sinne myymään, Kirputtoman jonot kun ovat ne mainitsemasi masentavat monta kuukautta.
  Sisustustorilla ainakin se vanhempi rouva tiskin takana on todella mukava. Jo siitä jää hyvä mieli ja tekee mieli mennä uudelleenkin. Paljon kirppiksiä kierrelleenä kun olen huomannut senkin, että kaikilla kirppiksillä ei valitettavasti palvelualttiutta tiskin takana ole piirun vertaa :(.
  Toivon todella, etä ihmiset löytää tuon nimenomaisen Sisustustalon kirppiksen. Sen keskemmällä paikkaa kylää ei kirpputori oikein voi olla :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...