Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

maanantai 30. tammikuuta 2012

Kirpputorikierros - Rauma (päivitetty 01/2023)

Lykky Kirppis & Kahvila, Peltivahe 3. Tämä on nyt kaikkien kirppisten THE kirppis. Maanantaisin suljettu (valitettavasti), ti 12-20, ke-pe 10-18, la 10-15, su 12-16. Runsaasti vaatteita, mutta paljon muutakin. Tangot eivät ole hyllyjen edessä vaan kätevästi vieressä. Mukulil osastolla erikseen vain lastenvaatteita (yms. lapsille). Alakerrassa isompaa tavaraa ja äijille kohdistettua. Yläkerrassa käsitöitä. Kassan lähelle vitriiniin saa arvokkaammat tavarat. Täyden kympin kirppis. Kotisivut .

Kirpputori Eveliina, Monnankatu 39. Avoinna ma-pe 10-18, la 10-15, su 12-16. Kiva kirppis ja kahviokin löytyy. Positiivista on, että on auki joka päivä. Enimmäkseen looseja, mutta myös muutamia (antiikki)huonekaluja on näkynyt olevan myynnissä. Erillinen postaus kuvineen tästä kirppiksestä täällä .

Ratamakasiini, Hakunintie 6 (rautatien vieressä), itsepalvelukirppis, auki ma-to 10-17, pe suljettu, la-su 10-15. Oli joskus mielestäni parempi paikka, kunnes alkoi keskittyä liikaa antiikkihuonekaluihin ja -tavaroihin, mutta suht ok kirppis edelleen. Huonoa se, että on perjantaisin suljettu. Kirppis on kolmessa kerroksessa, ja ulko-oven takanakin heti raput, joten vaunuilla/rattailla tosi hankala päästä sisään. Alakerta on keskittynyt enemmän antiikkiin, yläkerta muihin huonekaluihin, ja keskikerroksessa on kolmessa huoneessa (vai neljässä? yksi huone ihan pieni) looseja. Loosit kivoja, koska tangot eivät ole loosin edessä, vaan erikseen loosin vieressä. Kassa on keskikerroksessa ja kassan vieressä myös kahvio. Näköjään kotisivukin on ilmoitettu, mutta on kyllä köyhä sisältö sivuilla.

Kirppis Retriika ja Lahjapuoti Valtava Kääpiö, Hakunintie 10 (ihan Ratamakasiini kirpputorin naapurissa), itsepalvelukirppis.  
Aukioloajat ma-pe 10-17.30, la-su 11-15. Kotisivut .

Torin Kymppi, Kuninkaankatu 25 (Vanha Rauma), itsepalvelukirppis, auki ma-pe 10-18, la-su 10-15. Kotisivut .

SPR kirpputori, Valtakatu 10/Karjalankatu 15 (Näköjään annettu kaksi osoitetta, kun sijaitsee risteyksessä, mutta kummasta vaan pääsee molempiin. Sijaitsee Ratamakasiinin vieressä, rautatien toisella puolella, ja Torin Kympin ja Ratamakasiinin välissä). Auki ma-pe 11-17, la 10-14. Heillä on sekä Ylä- että Ala-Puoti. Kotisivut löytyy, joten katso lisätiedot näistä linkeistä: Ylä-Puoti ja Ala-Puoti . Ylä-Puodissa tulee harvemmin käytyä, mutta Ala-Puodissa useammin. Hinnat on tosi edulliset, tavara järjestyksessä, vaikka tilaa onkin hyvin rajoitetusti, ja yleensä aina jotain löytyy. Tuotto hyväntekeväisyyteen.

Lokki-Kirppis, Rauman seudun työttömät ry:n kirpputori, Satamakatu 2 (käynti sisäpihalta), auki ma-pe 9-18, la 10-15. Tosi pienet tilat, mutta suht siististi tavarat esillä, ja hinnat edulliset. Vaatteita enimmäkseen. Kotisivut . Tuotto hyväntekeväisyyteen.

Pelastusarmeijan kirpputori, Savilankatu 9, oli aikoinaan avoinna vain lauantaisin, ja vain klo 10-13, mutta nyt en löydä koko kirpputorista enää mitään tietoa. Onko olemassakaan?

4 kommenttia:

 1. Hei! Onkohan Raumalla ulkoilmakirppiksiä kesällä, johon voisi mennä myymään ja ostamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin torilla on ollut kesäisin (en nyt muista päiviä) myyntipöytiä (olisko jopa ollut ilmaisia, en ole varma), eli saa kuka vaan mennä myymään tavaroitaan (kirppistavaraa, käsitöitä, marjoja, kasviksia, leivoksia jne..). Päivitän tätä postatustani jos/kun saan lisätietoa aiheesta! =D

   Poista
  2. Voi kiitos kovasti jo etukäteen! Olemme vasta muuttaneet Raumalle ja eritoten nuorten naisten vaatteet kiinnostavat :) Vinkkejä otetaan vastaan! :)

   Poista
  3. Nuorten naisten vaatteista tulee heti ekaks mieleen tuo Torin Kymppi. Tänään taas tein kirppiskierrosta Raumalla, ja päivittelenkin samantien jälleen tätä postatusta (nyt on avattu yksi uusi kirppiskin, päivitän senkin listaan)! =)

   Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...