Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Jouluna (2017) koukulta tippuneet

Aikaa käsitöille ei nykyään tunnu löytyvän =( mutta sain sentään pari omatekoista virkkausta sujauttaa kahteen pakettiin.

Tämä hippo oli sellainen projekti, jonka aloitin jo v.2016 heti joulun jälkeen, koska halusin varmistaa, että seuraavana jouluna olis edes yks omatekoinen lahja ajoissa valmiina. No, ajoissa ja ajoissa, taisinpa vielä jouluviikolla tehdä viimeiset viimeistelyt, mutta pääasia, että valmistui! =D
Tämä hippo siis matkasi nuorimmalle kummilapsellemme, ja oli kolmas ikinä tekemäni hippo. 
Kaksi aiempaa on esitelty täällä, *klik* .
Pää on ehkä hiukan pienempi kuin edellisillä hipoilla, koska koukku tässä tais vaihtua kesken matkaa, ja peräpää tehty varmaan koukku nro3, kun taas pää koukku nro2,5. Mut tällä onkin ohjeen mukaan tehtynä aika valtava pää, joten ehkä näin parempi (eipä kellahda nenälleen).

Toinen virkkaukseni syntyi sekin vähän viimetingassa, mutta onneksi välähti ennen kuin oli myöhäistä.. Mikäpä sen paremmin kummipojan lahjakirjan kaveriksi olisi sopinut kuin kirjanmerkki! Eikä ihan mikä tahansa läpyskä, vaan...
...liiskaantunut Rotta! =D
"Vanha" idea jo, mut mun ihka eka valmistama liiska rotta. 

Sinne se sujahti mukavasti kirjan väliin.
Ohjetta katsoin täältä *klik* (vartalon mittaa ainakin lyhensin, oliskohan tää mun lanka+koukku yhdistelmä ollu jotenki paksumpi/isompi, ku ohjeessa, kun ei toi kirjakaan ihan pieni ollu, ja noin pitkä tuli).
Lanka: Miami
Koukku 2,5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...