Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Awesome Monday

Pakko oli viel päästä ulos kuvaamaan ompelus, vaikka syksyn pimeys yllättääkin taas päivä päivältä aiemmin ja aiemmin (ei oo siis kuvattu yöllä, vaan tossa puol kasin aikoihin illalla). =D

Jujunan uusin mekkokaava täytti odotukseni!
Kaava: Jujuna Everyday Dresses kaavapaketin Awesome Monday . Mittataulukon mukaan valitsin koon 42, ja pieniä muokkauksia tein. Hihan pituus 3/4. Rintamuotolaskoksen kärkeä madalsin (pari senttiä), ja samoin muotolaskoksia (n.3cm). Keskitakasauma oli valmiiksi muotoiltu, mutta muotoilin vielä lisää, koska ei ollut ihan riittävästi. Nyt on hyvä. =) Ainiin, ja helma oli jotenkin hassun mallinen päällä, joten sen leikkasin kaavasta poiketen vähän viistosti, niin etten leikannut KE ja KT kohtiin yhtä paljon kääntövaraa kuin sivusaumoihin (ehkä sentin ero). Ja kavensin myös helmaa, kotelomekkomaiseksi.

Kangas: Pipoiksi luomutrikoo Daalia, mustanharmaa-punainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...