Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

sunnuntai 22. tammikuuta 2023

Tyttö sinä olet tähti

Pikkuveljeni esikoinen, suloinen tytär kastettiin tänään (tai siis eilen, kun kello näköjään kiirehtii eikä tunnit vuorokaudessa riitä.. 😅 ). 

Mulla oli ilo ja kunnia alkaa pienen prinsessan kummitädiksi. 🩷🙏

Mikä ihana syy ryhtyä käsitöihin ja askarteluun! 😃

Ihan ensin virkkasin hänelle pupurätin / unirievun. (Olen vastaavan tehnyt aiemminkin, se löytyy täältä *klik* .) Koukku nro 3, lanka Novita Tennessee. 

Koristelin varastoimastani kenkälaatikosta lahjapaketin.
Ylimmissä kuvissa näkyy lähtötilanne. 
Tää oli harvinaisen jykevä kenkälaatikko. Tulikin aikas kiva, ainakin omaan silmään. 😊 Toivottavasti tästä on iloa vielä jatkossakin, tyttösen säilytyslaatikkona.

Jostain eksyin sellaiselle fb sivulle kuin Emman korttikulma, ja sieltä bongasin niin ihanan idean (*klik*), että oli vaan pakko toteuttaa vastaava oma versio. Eli tällainen ristiäiskortti & korttiteline -yhdistelmä. Mielestäni aivan huippuidea!
Päällystin/koristelin kaikki 4 sivua (siis 2 "kantta", molemmin puolin), enkä tehnyt erikseen korttia vaan koko teline toimittaa myös kortin virkaa. Etusivulle jätin valkoisen "kyltin" tyhjäksi, jotta siihen saa lisättyä vauvan nimen. Rinkulat ovat avattavat, joten niihin saa näppärästi kerättyä kaikki ristiäiskortit yhteen nippuun säilöön. Saranarengas nimikkeellä löytyi Rauman askarteluohjauksesta (*klik*) nuo rinkulat, kuten myös nämä kovat "kannet" (en nyt muista mitä materiaalia, mutta jotain pahvista tukevampaa, mihin mattopuukko puri). Ja löytyi sieltä toki paljon muutakin kivaa. 😄

Laatikkoon sujahti myös kultasepänliikkeestä valokuvakehys, ja pienet sievät sukat+rusettipanta. 🎀

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...