Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

sunnuntai 26. joulukuuta 2021

Late Lammas

Tämä lammas on virkattu lämmöllä, tunteella ja rakkaudella ihanalle pikku kummipojallemme lahjaksi hänen ensimmäisenä joulunaan. Erityisen erityisen tästä projektista teki se, että nämä tähän työhön käytetyt villalangat, mitkä kesällä sain, ovat kuuluneet kummipoikamme nyt jo edesmenneelle isoäidilleen. ❤

Laten mittaa hahmottamassa mittanauha:


Ompelin Latelle kierrätyskankaasta oman pikku pussukan, minkä suojassa hän pääsi turvallisesti muuttamaan uuteen osoitteeseen.

(Tein ennen tätä Latea hiukan erilaisen harjoituskappaleen Novita Miami langasta, koukulla 3,5mm, tällä Ravelryn ilmaiskaavalla, klik .)

Tämä Late tehty siis näistä mustasta Kaisasta ja luonnonvalkoisesta Pirkkalangasta (valkoinen kaksinkertaisena), koukku 3mm, ja kaava muokattu Ravelryn ohjeesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...