Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

maanantai 27. joulukuuta 2021

Tähkäpää ja hänen uudet vaatteet

Kummitytöllä oli marraskuussa 5v synttärit, ja Disney Animator Tähkäpää nukke sujahti ompeleemaani lahjapussukkaan. Joululahjaksi sitten ompelin nukelle haalarin, ja virkkasin tossut+pipon.

Haalarissa pinkki velour kangas ja pinkit resorit, kaavan olen joskus nukelle vartavasten kehitellyt. 

Lankana tossuissa ja pipossa Novita Miami, pipon rusetissa Novita Tennessee. Pipon virkkasin rivi kerrallaan, ja aina välillä sovitin päähän, kunnes tuli sopiva (ohje alla). Rusetin ohje täältä, klik . Tossujen ohjeen olen joskus jostain tulostanut, mutta en nyt yhtään muista mistä. (Mikäli tekijä ilmoittautuu, niin lisätään kaavan lähde!)


Pipossa tein seuraavanlaiset muistiinpanot:
1. Magic ring 4s
2. Jokaiseen s 2pp
3. *1pp, 2pp seuraavaan* (eli siis kahdessa ekassa ed. kierroksen (pp) silmukassa näin 3uutta (pp) silmukkaa, ja tätä toistetaan koko kierros)
4. *2pp, 2pp seuraavaan*
5. *3pp, 2pp seuraavaan*
6. *4pp, 2pp seuraavaan*
7. *5pp, 2pp seuraavaan*
8. *6pp, 2pp seuraavaan*
9. *7pp, 2pp seuraavaan*
10. *8pp, 2pp seuraavaan*
11. Jokaiseen pp
12. Jokaiseen pp
13. *8pp, 2pp samaan* (eli alkaa työ kaventua, ainakin Tähkäpään tukka vaatii kavennukset, jotta pipo pysyy paremmin päässä)
14. *7pp, 2pp samaan*
15. *6pp, 2pp samaan*
16. *5pp, 2pp samaan*
17. Jokaiseen pp (45)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...