Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

sunnuntai 20. maaliskuuta 2022

Toinenkin kukkapaita

 Nyt olikin vähän joustamattomampi joustocollegekangas. Vähän osasinkin varautua, mutta hihoihin olis voinut leveyttä lisätä reilumminkin. No, päälle mahtui kuitenkin ja varmasti pääsee käyttöön.


Vieläkin on pari kukkakangasta odottelemassa sopivaa ompeluhetkeä, joten jatkoa on luvassa. 😊

2 kommenttia:

  1. Hei, vähän vikapaikassa, mutta olisi tärkeä kysymys (kun olet näemmä ommellut paljon ja lapsillesi trikoosta): mikä saumureistasi on ollut paras eli helppokäyttöisin ja kestävin käytössä? Omani, Eva finnlock 340d, vuosimallia 1991, yrittää nyt tehdä loppua, luultavasti laakeri rikki, ja joudun ostamaan uuden. Ompelen paljon, ja jatkuvasti trikoosta. Ompelukoneena on Bernina. Arvon nyt, että onko saumurina Bernina, Juki vai Pfaff, vai joku muu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi että kesti vastaaminen, mutta ei näköjään tule nykyisin mitään ilmoitusta minnekään saapuneista kommenteista ja oli jäänyt tämä ihan huomaamatta! Ehkä oletkin siis jo uuden saumurin hankkinut (tule toki kertomaan mihin päädyit)? Mulla on ollut jo kymmenisen vuotta saumurina Bernina 1150MDA ja olen ollut erittäin tyytyväinen tähän koneeseen. 😊

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...