Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Tytöille prinsessapaidat (vihdoinkin!)

Kakkosen (7,5v) paita kokoa 134cm.
Kuopuksen (3v) paita kokoa 104cm.

Piirtelin erilaisia prinsessoja, joista tytöt valkkasivat tällaiset paitoihinsa. Ongelma oli se, että mulla ei ole yhtään sen väristä kangasta, mikä sopisi "ihoksi". Viimein tutkin mummuni antamaa pussia, jossa on erilaisia resoreita, ja löysin ihon väristä resoria. Ei varmasti paras materiaali applikointiin, mutta on se nyt parempi kuin esim. keltainen kangas. ;) Prinsessan tukka ja mekko on fleeceä, kruunu joustofroteeta. Naaman ompelin käsin.

Kaava sama kuin aiemmissa poikien paidoissa täällä .
Kankaan olen muistaakseni joskus huutanut huutiksesta, hirveän läjän huusin kerralla. Kai tämä jotain joustovelouria on (anteeksi, olen huono nimeämään kankaita..), ainakin tosi ihanaa ja pehmoista, ja värikin on juuri minun (ja tietty tyttöjenkin) mieleen myös (kuvissa näyttää vaaleammalta/hempeämmältä kuin luonnossa). Isosisko sai valita kaula-aukon ja hihansuun resorin värin, ja osasi kyllä valita juuri passelin! Olen niin tyytyväinen, että sain näin hyvät ja mieluiset paidat tytöille lopulta tehtyä, vaikka jossain vaiheessa meinasi jo epätoivo iskeä, kun ei löytynyt aikaa edetä paitaprojektissa. Mitäs sitä sitten keksis? Ideoita siis on kyllä pää tulvillaan (ei kantsis niin paljon seurata toisten blogeja), mutta mihin tarttuis seuraavaks..

3 kommenttia:

  1. Ihanat prinsessapaidat! Meidän prinsessakin on pyytänyt useamman kerran prinsessan kuvaa, mutta applikointi on aina jäänyt tekemättä ihonvärisen kankaan puuttuessa enkä tietenkään ikinä kangaskaupassa kyseistä asiaa muista... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kiva kuulla, että muillakin on yhtä hölmöjä ongelmia kuin minulla. ;D

      Poista
  2. Ihanat paidat :) Ja tytöt näköjään tykkää :) Liityinpä minäkin tuonne lukijoittesi joukkoon:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...