Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

lauantai 12. toukokuuta 2012

Sitä sun tätä

Äkkiä pitää tehdä postatus, kun nyt siihen mahdollisuus on, ilman temppuilevaa androidia.. Päivitin muuten tuota edellistäkin bloggaustani, siihen malliin kun sen alunperin suunnittelinkin.

Kirppislöydöin jatkan kuitenkin, koska mielestäni tein hyvän löydön Pelastusarmeijan kirppiksellä.
Meiltä uupui uudelta talolta kahvinkeitin. No, minähän en kahvia käytä, mutta mies kyllä, ja tokihan siellä puuhellalla saa pannukahvia keitettyä, mutta on se kahvinkeitin vaan niin näppärä (varsinkin kun se pannukahvin pannu jää aina mun putsattavaksi..).
Tällainen komistus siis tarttui matkaani mukaan:
Finca -kahvinkeitin (vuodelta 19??), hinta 3e. Hyvät kahvit (kuulemma) keitti Kulta Katriinan kanssa yhteistyössä.

Kuopus löysi itselleen uuden kaverin (tai rakkaan, koska puun oksalta kuului rakkauden tunnustus matoa kohtaan!?), ja se vierellä piti poseetata kuvaankin..

Remontti etenee hitaaaaasti. Välillä kyllä tuntuu junnaavan pahasti paikoillaan, kuten taas eilen, kun otin työn alle makkarin muurin. Joo, minkä taakseen jättää sen eestään löytää.. Kyninhän minä jo huoneen seinät suht hyvälle mallille odottamaan uutta tapettia, mutta muuri olikin hankalampi tapaus, ja se ikään kuin "unohtui". Eli ei muuta kuin tapetinpoistohommiin taas, ja nyt suihkepullon kera, koska tästä muurista ei muuten nämä vuoden 1948 sanomalehdet irtoa (ja näinkin vain pienenä silppuna/muusina).
Mutta kyllä tästä vielä joskus valmiskin huone tulee - uskokaa pois!

Esikoisen huoneessa onkin jo tapahtunut edistystä enemmän (kunnia kyllä täysin miehelle), ja tapetit on jo seinillä! Yläkerran lattiamateriaaliksi valitsimme eri vaihtoehtoja pähköiltyämme tummemman tammilaminaatin.
(Aika paha - kuvassa ei olekaan esikoinen, vaan kakkonen.. Ja pinkopahvikin roikkuu tuossa vasemmalla puolella, kun ei ole vielä kuivunut.) Tuo tuoli muuten saatiin ilmaiseksi (en kyllä meinannut sitä huolia), ja näyttäisi nyt jotenkin (kaikessa kauheudessaan) sulautuvan väriensä ansiosta huoneeseen, joten jatkoaika sille nyt ainakin toistaiseksi on myönnetty. Tapetti Raumalta, Mattoraumasta, 8e/rll. Laminaatti Porin ByggMaxista, muistaakseni jotain 12,95e/pkt (eli m2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...