Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Iki-ihana kirppislöytö ja PicMonkey

Tein niin ihanan kirppislöydön viikonloppuna, että on ihan pakko saada se äkkiä esitellä (vaikka olis niitä vanhempiakin kirppislöytöjä vielä paljon esittelemättä, mutta tämä nyt kiilaa niiden kaikkien ohi). 
Sydän-Omppu -peitto:
 Ei vois enää herkullisemmat värit olla! Ja kuosikin osuu ja uppoo muhun ihan täysillä. <3
Nii, ja hintaa oli 5e. Tää yks omppu, mistä matokin kurkkaa, on vähän muita omppuja pulskempi.

Mitat voin vielä tänne päivittää, kunhan saan peiton pesukoneesta ulos. =)

Sitten haluan antaa vinkin hyvästä kuvankäsittelyohjelmasta (kiitos Susannalle, että itse löysin tän!), nimittäin PicMonkey . Itse en ole vielä ehtinyt syvemmin perehtymään ohjelmaan, mutta ainakin nämä kuvat sain äkkiä rajattua ja pakattua tuolla ohjelmalla. Tosi helppoa, kun ei tarvii edes kirjautua, on nopee, ilmainen, ja näyttäis olevan monipuolinenkin. =)

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana peitto ja tuo mato on niin mahtava. :D Kiitos picmonkey-vinkistä. Tuo näyttäisi olevan ihan tismalleen sama ohjelma kuin (kohta) vainaantunut Picnik. Samat toiminnot samoilla nimillä ja samanlaiset valikot ynnä muut. Mikä on aivan äärimmäisen hienoa, koska olen voihkinut sen picnikin loppumista jo kuukausia, mutta nyt löytyi tämä! Mahtavuutta! :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen vieläkin niin happy, kun löysinkin jotain näin ihanaa kirppikseltä (pienestä on kiinni nämä arjen ilot). =D

      Mulle on kaikki kuvankäsittelyjutut vielä niin uutta, et kokemusta ei ole kuin GIMP:istä, ja tuo "apina" -ohjelma vaikuttaisi ainakin paljon kivemmalta. Kiva, että vinkistäni oli apua sulle! =)

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...