Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

torstai 19. huhtikuuta 2012

Reima tehtaanmyymälöissä varaston tyhjennysmyynti 19.-21.4.2012

Miks niitä ei voi olla lähempänä kuin Parkanossa (matkaa n.150km) ja Kankaanpäässä (sinnekin matkaa n.110km)? Yhyy.. En ole kuin kerran elämässäni päässyt käymään moisessa, ja silloinkin vikana päivänä, jolloin paikka oli lähes tyhjä! Voitte arvata, harmittiko vähän, kun pitkän matkan sinne reissaa, ja vastassa sellainen pettymys. No, sain sieltä silti silloinkin jotain sentään mukaani - kolmelle haalarit, sellaiset, joissa alaosa kumipintainen, maksoi 15e/haalari. Kaikki olivat väriltään samanlaiset, mutta sopi sekä tytöille, että pojille (t.pun.-musta), ja kokoja oli riittävästi. 

Nyt ilmoituksessa lukee (eilisessä (ke 18.4.2012) Uusi-Rauma -lehdessä, s.19), että "Kankaanpäässä extrana poistomyynti tehtaan tiloissa! Uusia eriä joka päivä!". Yhyy..

No, varmasti sinne "muutama" mamma pääsee paikalle tekemään löytöjä, joten jospa joissain blogeissa olisi esittelyä löydöistä, niin näkee mitä olisi ollut tarjolla (suolaa haavoihin?). ;) Aukioloajat Parkanossa ma-to 9-18, pe 9-19, la 9-15, Kankaanpää 19.-21.4. to-pe 9-19, la 9-15. Aiotko mennä?

1 kommentti:

  1. Olen tässä kans hakenut josko joku kävisi siellä niin kuulisi mitä siellä kaupan.... :)
    Josko sitä sitten ajelisi itsekin käymään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...