Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kuopukselle kevätpipo

Remontin ohella pitää välillä päästä ompeluhommiinkin. Kevätpipot on jo pitkään olleet "pakko tehdä" -listalla, joten kuopukselle ekaks omansa.
 Pinkki pilvitrikoo on Kestovaippakaupasta, sisäpuoli on t.pun. trikoota (jota olen joskus jostain (huutiksesta?) ostanut hirveän kasan). Pipon yläreuna on tehty Pikku Piltin vinkkaamalla ompelutyylillä, josta tykkään hirveästi, minä kun en koskaan muutoin onnistu saamaan piposta hyvän mallista.

Remonttihommiin palatakseni, haluan ensin mainita, että tietysti siinä(kin) hommassa on hyvät ja "vähemmän hyvät" puolensa, ja kummasti tulee helposti ennemmin valitettua kuin hehkutettua. Yritän muistaa sen hehkutuspuolenkin, vaikka nyt kuitenkin taas pieni valitusosuus. Löysin nimittäin jonkun vieläkin tylsemmän homman kuin tapettien repimisen - hiominen!
 Ei auta, (mm.) listat on hiottava. Tuolla "raaputtimella" vielä homma on jotenkin siedettävää (vaikka se pöly ei todellakaan kivalta silmissä tunnukaan), mutta hiomapaperilla hiominen on jotain tylsääkin tylsempää hommaa, siinä kun ei homma tunnu etenevän yhtään! Jep, mutta seuraavassa remonttipostatuksessa kyllä hehkutan (en vielä tiedä mitä, mutta jotain varmasti keksin), enkä valita yhtään (siihen pitääkin varmaan oikein panostaa, etten vahingossakaan..)! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...