Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Housuille jatkoaikaa

Esikoisen (2.lk) housut ovat nykyään kovalla koetuksella, varsinkin polvista (konttaavatko ne siellä koulussa?) Parit pöksyt ovat taas jatkoajalla (tuskin enää kyllä kouluun kelpaavat jalkaan, mutta kotipihalle sit jalkaan).

Ulkohousut ennen:

Jälkeen:

Paikat on cordura -kangasta, tilattu Shelbyltä, joten toivottavasti nyt kestää sen aikaa kun housut vielä jalkaan mahtuu.

Toisetkin housut sai polvipaikat, ennen kuva jäi ottamatta, mutta voitte kuvitella puhki kuluneet polvet. Tällaiset yksinkertaiset paikat oli nopsat tehdä.


Näihin verkkareihin olikin huomattavasti helpompi ommella polvipaikat kuin noihin ulkkareihin, jotka tuotti hankaluuksia kun piti pyöritellä paksua kangasmöykkyä polven kohta paininjalan alle pujoteltuna.. Aikomukseni oli reunat siksakata, mutta saa suoraommel nyt kelvata (ja kestää!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...