Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Saumaan ommeltavat merkit

 Jo kauan haaveilemani saumaan ommeltavat merkkini saapuivat vihdoin ja viimein (3viikkoa meni tilauksesta saapumiseen aikaa). Vähän meinasi tuottaa hankaluuksia huonolla kielitaidollani tilaaminen ulkomailta (Etsy), mutta loppu hyvin - kaikki hyvin! =D
Tulipa taas uutta intoa ompeluun. Kunhan muistas vaan sujauttaa tän merkin sinne sauman väliin, niin johan helpottuu homma, nyt kun mulla on ne kokonaan ympäri ommeltavat merkit, ja ne tuntuu niin "työläiltä" ommella, menee aina vinoon jne.. Mutta kyllä nekin tulee vielä varmasti loppuun käytettyä. =)

Niin, tosiaan, kyllä mä myös ompelen, on nyt vaan ollut vähän muita kiireitä, mutta luultavasti jo seuraava postatus on ompeluksia! ;D

2 kommenttia:

  1. No mun merkkien saapuminen sen sijaan kestää ja kestää!!! Oli mennyt sen kolmisen viikkoa kun jo innolla odotin saapumista, niin tulikin maili, että olenkos jo hyväksynyt mallin??!! Ja lupasi postittaa sitten tästä uudesta hyväksymisilmoituksesta 7pvän päästä.. Eli näinä päivinä minäkin odotan samaista lähetystä! Tosin eri tekstillä! heh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei. Minä taas odottelin muutaman viikon ekaks heidän yhteydenottoaan, ja kun sitten aloin uudelleen kyselemään, tuli vastaus, että hän oli luullut jo vastanneensa minulle.. Ja mullakin siinä "hyväksynnässä" mainittiin tuo 7pv, ja tasan 3vk meni, että sain hakea postista kirjatun kirjeen, jossa merkit tulivat. Toivottavasti sinäkin saat pian merkkisi! =)

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...